Hudba a film

Kino novinky týždňa: Posledný týždeň roku uzatvorí dráma Perfektný deň

"Spríjemnite si Vianočné sviatky návštevou kina?"

Webmagazin.sk, 23. decembra 2015 10:00
Perfektný deň Foto: youtube.com

Perfektný deň


Prvou obeťou všetkých vojnových filmov býva zdravý rozum. Presne to sa stalo skupinke humanitných pracovníkov z medzinárodnej organizácie Aid Across Borders, ktorá pomáha vo vojnovej zóne niekde na Balkáne. Sophie je nováčikom v tejto skupine a chce spasiť svet. Mambrú už všetko videl a chce ísť domov. Káťa kedysi chcela získať Mambrúa a tlmočník Damir chce, aby vojna už konečne skončila. Teraz majú na krku jednu z posledných studní, ktorá je zdrojom vody pre niekoľko dedín, a práve teraz v nej pláva mŕtvola. Pri riešení úloh musia siahnuť k netradičným, šialeným riešeniam.



Kikirikí a pár vajec


Riky sa narodil ako zakríknuté kura. Ale keď chce zlý rančer zničiť jeho domov a rodinu, tak sa musí z plachého mladého kuraťa stať odvážnym kohútom. On a jeho priatelia sa spoja a prežijú veľké dobrodružstvo kde sa ukáže, že veľké činy môžu urobiť aj tí najmenší.



Bod zlomu


Adrenalínová pocta slávnemu thrileru Bod zlomu z roku 1991, ktorý vytvoril hviezdy z Keanu Reevesa a Patricka Swayzea. Mladý agent FBI v utajení sa infiltruje do gangu zlodejov, ktorých členovia si užívajú v extrémnych športoch. Jediný zákon, ktorý sú ochotní rešpektovať, je zemská gravitácia. Skupina nepozná žiadne limity, a práve ďaleko za hranicami bežných obmedzení predvádzajú neskutočné a veľmi prepracované zločiny.



Kráľovia hôr


V orlom hniezde sa narodia dve mláďatá. Časom jedno z nich zosilnie a prirodzene vytlačí svojho slabšieho brata z hniezda von. Mladý orol je odsúdený na smrť. Niekedy sa podobné veci stávajú aj ľuďom. Malý Lukas žije so svojim otcom, ktorý trpí stratou svojej ženy a s jej odchodom sa nedokáže vyrovnať. Svoju bolesť prenáša na Lukasa. Brothers of the Wind je silným príbehom o láske a nádeji na pozadí nádhernej ale krutej prírody.



Zdroj: moviemania.sk

ODPORÚČAME AJ:
Spielberg: Nikto nenahradí Harissona Forda v úlohe Indiana Jonesa
V USA zverejnili nominácie na Zlaté glóbusy 2016
V Bratislave mal premiéru nový slovenský film Vojtech
Mix najlepších piesní tohto roku vás dostane

Komentáre