Hudba a film

Katka Koščová s Danielom Špinerom chystajú ďalšie koncerty

"V Košiciach bude Katka na festivale ŠPONGIA nielen spievať, ale aj hovoriť o duševnom zdraví."

TASR, 9. júna 2022 14:30
Speváčka Katka Koščová a klavirista Daniel Špiner spolu koncertujú už niekoľko rokov. Foto: Patrik Minár

Speváčka Katka Koščová a klavirista Daniel Špiner chystajú ďalšiu sériu komorných letných koncertov na zaujímavých miestach a podujatiach. Niekde ich budete počuť len vo dvojici, niekde aj so sprievodom sláčikového kvarteta.

Najbližší koncert odohrajú v sobotu 11. júna v košickej Tabačke na Festivale dobrého vzdelávania - ŠPONGIA. Pôjde len o krátke vystúpenie v sprievode klavíra, kde bude Katka hudobným hosťom v programe Adely Vinceovej a jej hostí. Katka sa však v programe festivalu predstaví aj inak. Sama bude popoludní jedným hostí na diskusii o duševnom zdraví Mať chuť žiť.
Katka Koščová. Foto: Patrik Minár

So sláčikovým kvartetom vystúpia v júni dvakrát - 18. júna na koncerte v kláštore Jasov a 26. júna doma, v prešovskom PKO v historickej sále Čierny orol. V rovnaký deň ich bude možno s Danielom Špinerom vidieť a počuť aj na Živom festivale v kaštieli v Kluknave.

V júli sa predstavia v Trnave (4. 7.), na Šarišskom hrade (16. 7.) a v Starom Smokovci (30. 7.) Začiatkom mesiaca, 5. júla, ich dokonca čaká zahraničné vystúpenie neďaleko slovenských hraníc. Katka Koščová s Danielom Špinerom zahrajú koncert v Karolinehof farm v rakúskom Hainburgu.



Komentáre