Hudba a film

Katka Koščová odohrá na Vianoce benefičný online koncert

"Výťažok bude použitý na nákup vybavenia pre pediatrické oddelenie FNsP v Prešove ako ocenenie a poďakovanie za prácu lekárom, zdravotným sestrám a ďalšiemu personálu."

TASR, 23. decembra 2021 17:29
Hosťami benefičného koncertu Katky Koščovej budú jej sestra, speváčka Veronika Husovská a klavirista Daniel Špiner. Foto: Archív Katky Koščovej

Špeciálny komorný vianočný koncert zaspieva Katka Koščová v Prvý sviatok vianočný 25. decembra 2021 priamo vo svojej obývačke spolu so sestrou Veronikou Husovskou a klaviristom Danielom Špinerom. Diváci si budú môcť vychutnať rýdzo vianočný repertoár, originálne spracované tradičné slovenské koledy a tiež niekoľko svetových vianočných hitov.

Speváčka prijala pozvanie od Rotary klubu Prešov-Šariš a spolu pripravili vianočný benefičný koncert, ktorým chcú vyjadriť úprimné poďakovanie, hlbokú úctu a podporu ľuďom z prvej línie. Posolstvo a duch človečenstva, spolupatričnosti, úcty a lásky je darom všetkým, ktorí v tejto dobe obetujú svoj čas, energiu a súkromie pre pomoc iným.

Rotary klub Prešov-Šariš ako súčasť Rotary International organizuje tento benefičný koncert v súlade s napĺňaním svojho prioritného poslania "Service Above Self - Služba druhému pred vlastným záujmom".

Výťažok benefičného koncertu bude použitý na nákup potrebného vybavenia pre pediatrické oddelenie FNsP v Prešove ako ocenenie a poďakovanie za prácu lekárom, zdravotným sestrám a ďalšiemu personálu. Pridať sa a vyjadriť svoju podporu môžete aj vy svojím dobrovoľným príspevkom na účet SK2211110000001408385009.

Vianočný benefičný koncert bude dostupný na sociálnych sieťach.
V premiére si ho môžete pozrieť v sobotu 25. decembra 2021 o 19.00 hod.

Komentáre