Hudba a film

EXPEDÍCIA: DŽUNGĽA

"Pridajte sa k štúdiu Disney a opäť zažite v kinách jednu úžasnú dobrodružnú plavbu po Amazonke s neohrozeným kapitánom Frankom Wolfom v podaní populárneho Dwayne Johnsona a s odvážnou výskumníčkou Dr. Lily Houghtonovou v podaní šarmantnej Emily Blunt v novej, akčnej komédii Expedícia: Džungľa."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 26. júla 2021 8:14
EXPREDÍCIA DŽUNGĽA (JUNGLE CRUISE) Foto: CinemArt
Dr. Lily Houghtonová cestuje z Londýna do amazonskej džungle na vedeckú výpravu a naverbuje si ako sprievodcu kapitána Franka Wolfa, aby ju dopravil na jeho starej ledva plávajúcej lodi do mesta La Quila. Dr. Lily Houghtonová je v nepreniknuteľnej amazonskej džungli odhodlaná nájsť staroveký strom, ktorý disponuje zázračnými liečivými schopnosťami a má potenciál zmeniť budúcnosť medicíny. Počas epickej (nebude lepsie výpravnej?) cesty táto totálne odlišná dvojica narazí na nespočetné nebezpečenstvá, dobrodružstvá a tiež nadprirodzené sily, ktoré číhajú v nepreniknuteľnej kráse bujného dažďového pralesa. Ale ako sa približujú a odhaľujú tajomstvá strateného, zázračného stromu, osud Lily, Franka a tiež aj samotného ľudstva začína visieť na vlásku.



V tejto dobrodružnej komédii excelujú hviezdy Dwayne Johnson a Emily Blunt, vo vedľajších úlohách môžeme vidieť Edgara Ramíreza a Jacka Whitehalla s Jessem Plemonsom a Paulom Giamattim.



EXPREDÍCIA DŽUNGĽA
/ JUNGLE CRUISE /

PREMIÉRA: 29. 7. 2021
RÉŽIA: Jaume Collet-Serra
SCENÁR: Glenn Ficarra, Michael Green, John Requa
KAMERA: Flavio Martínez Labiano
HUDBA: James Newton Howard
HRAJÚ: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons, Paul Giamatti
HRAJÚ (HLASY): Ján Koleník, Karin Olasová, Martin Hronský, Michal Hallon, Michal Klučka, Jozef Švoňavský, Jana Valocká, Dani Rovira, Peter Sklár, Alžbeta Dvoranová, Andrea Karnasová, Andrej Kováč, Jakub Gogál, Kamil Kollárik, Ladislav Konrád, Ľubica Konrádová ,Matúš Krátky, Michal Blaho, Michal Dutka, Miroslav Trnavský, Natália Kajzerová, Petra Gavláková, Petra Gažíková-Lángová, Sára Suchovská, Štefan Martinovič, Tibor Vokoun
ŽÁNER: akčný, dobrodružný
STOPÁŽ: 119 minút
ZEM VZNIKU: USA
ROK VÝROBY: 2020
ŠTÚDIO: Disney
FORMÁT: 2D a 3D DCP, zvuk 5.1, IMAX 3D
JAZYKOVÁ VERZIA: slovenský dabing (2D, 3D), 2D anglicky so slovenskými titulkami
PRÍSTUPNOSŤ: nevhodné pre vekovú kategóriu maloletých do 7 rokov

Komentáre