Hudba a film

Divadlo Aréna zverejní ďalšie predstavenia online

"Milovníci kultúry môžu za divadelným zážitkom zájsť aj priamo do priestorov Divadla Aréna."

TASR, 6. mája 2021 10:18
Na archívnej snímke zľava herci Ondrej Kovaľ, Elena Podzámska a Richard Autner v premiére inscenácie Jánošík – Príbeh vraha? v bratislavskom Divadle Aréna. Foto: TASR – Dano Veselský
Bratislava 6. mája (TASR) - Bratislavské Divadlo Aréna napriek zlepšujúcej sa situácii a uvoľňujúcim sa protipandemickým opatreniam ostáva v kontakte so svojimi divákmi aj online. Počas nasledujúcich troch týždňov bezplatne zverejní na svojom youtubovom kanáli záznamy ďalších troch predstavení. Zároveň pozýva milovníkov kultúry do divadla na svoje májové predstavenia. TASR o tom informoval PR manažér Ján Lukáč.

Jednu z troch inscenácií, ktoré sa už nenachádzajú v repertoári, zverejní divadlo počas nasledujúcich troch týždňov vždy v piatok. "Každá z nich bude verejnosti prístupná počas celého jedného týždňa - do štvrtka do polnoci. Fanúšikovia divadla si ich tak budú môcť pozrieť opäť bezplatne online z pohodlia svojho domova v ktoromkoľvek čase," ozrejmil Lukáč.

Dodal, že sériu ďalších troch bezplatných online záznamov predstavení otvorí v piatok 7. mája hra Zem, "nasledovať bude majstrovské dielo Henrika Ibsena Rosmersholm a známa slovenská opereta Pod cudzou vlajkou".

Milovníci kultúry môžu za divadelným zážitkom zájsť aj priamo do priestorov Divadla Aréna, ktoré v máji uvedie predstavenia Jánošík - príbeh vraha? (17. 5.), Na mol (24. 5.), Zvieratká na letisku (30. 5.). Vstupenky budú dostupné aj v pokladnici divadla, ktorú otvoria od 10. mája.

Komentáre