Hudba a film

Bizarná rodinka opäť proti hordám zombie

"Toto sú najlepšie plagáty od fanúšikov z celého sveta k novému Zombielandu."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 11. októbra 2019 12:28
Zombieland: Rana istoty Foto: Itafilm/Sajad Safajooee
Tesne pred tohtoročným Halloweenom sa do kín vráti obľúbená akčná komédia plná krvilačných zombie. Pozrite si víťazné plagáty k filmu Zombieland: Rana istoty.
Zombieland: Rana istoty Foto: Itafilm

Kultová zombie komédia Zombieland vystrelila do prvej hereckej ligy väčšinu z jej hlavných predstaviteľov. Emma Stone, Jesse Eisenberg a Woody Harrelson dnes patria medzi najznámejšie tváre Hollywoodu, no už tento Halloween sa znova vrátia do sveta po zombie apokalypse v jej pokračovaní s názvom Zombieland: Rana istoty. Producenti filmu pred pár týždňami vyhlásili zároveň súťaž o najlepší fanúšikovský plagát k filmovej novinke, ktorých 5 finalistov získalo odmenu 2000 dolárov. Ako vyzerajú tie najlepšie z nich?
Zombieland: Rana istoty Foto: Itafilm/Yowdi Santiar

Hlavní hrdinovia sa v novinke Zombieland: Rana istoty vydávajú na cestu naprieč postapokalyptickou Amerikou, počas ktorej budú mať dočinenia s novými, vyvinutými druhmi zombie aj ďalšími preživšími, no najväčšou výzvou bude nezblázniť sa z ich provizórnej rodiny.



Za novým filmom stoja tvorcovia prvého Zombielandu. Na režisérsku stoličku si sadol Ruben Fleischer, ktorý má na svedomí minuloročný hit Venom s Tomom Hardym a scenár mali na starosti Rhett Reese a Paul Wernick, ktorí sú autormi scenára dnes komiksového hitu Deadpool. Vo filme sa popri štvorici hlavných hereckých hviezd objavia aj nové tváre, napríklad Rosario Dawson (Sin City, seriál Daredevil), Luke Wilson (Taká zvláštna rodinka) či komik Thomas Middleditch (seriál Sillicon Valley). Vo filme objaví aj legendárny Bill Murray, ktorý hral v pôvodnom Zombielande filmovú verziu samého seba, ktorá akoby bola na podobnú apokalypsu pripravená. Na čo sa však nedalo pripraviť, bol zbrklý prst púšti Columbusa, ktorého hrá Jessie Eisenberg...
Zombieland: Rana istoty Foto: Itafilm

Užite si tohtoročný Halloween s novou akčnou zombie komédiou Zombieland: Rana istoty už od 24. októbra. Na vaše plátna ju prinesie spoločnosť Itafilm.

Komentáre