Hudba a film

AFTER: Sľub

"Nechajte sa rozpáliť."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 4. augusta 2020 12:54
AFTER: Sľub (After We Collided) Foto: Bontonfilm
Osudová láska Tessy a Hardina prejde divokým vývojom i zradou a čaká ju naozajstná skúška ohňom. Po nečakanom odhalení už ich život a vzťah nebude nikdy taký ako predtým. Fenomenálne prijatie knižnej série After sa prenieslo aj na veľké plátna a po úspešnom filme After: Bozk prichádza do kín pokračovanie s názvom After: Sľub. Na scenári tentokrát pracovala priamo autorka knižných predlôh Anna Toddová, čo fanúšikom sľubuje väčšiu vernosť knihám. After: Sľub tiež prináša odvážnejší príbeh plný vášne a sexuálneho napätia.

Slušné dievča Tessa a tajomný rebel Hardin prepadli vzájomnej osudovej láske. Na ničom inom nezáleží a ani jeden z nich nemá čo stratiť. Až na to, že môžu stratiť jeden druhého, teda vlastne úplne všetko. A práve takéto nebezpečenstvo hrozí vo chvíli, keď sa Tessa dozvie o stávke, ktorá ich vzťahu predchádzala, a o jednom Hardinovom škaredom tajomstve z minulosti. Hardin býval krutý a nespútaný, často dievčatá využíval a potom ich odkopol. Teraz je to on, kto by mohol skončiť so zlomeným srdcom. Urobil obrovskú chybu, pre ktorú sa môže láska jeho života skončiť. Dokáže prekonať tiene minulosti a vybojovať svoju lásku späť? Nebude to jednoduché. Silná vášeň a divoký vzťah totiž Tessu zmenili – už nie je tým nevinným dievčaťom. Stále je zamilovaná, ale zároveň je aj silnejšia a dospelejšia. Určite sa nechce utápať v slzách. Nový chlapec, ktorý sa v jej živote objavil, je navyše pozorný a dobrý. S ním by jej srdce mohlo konečne nájsť pokoj. Je ale pokoj to, po čom skutočne túži? Nevyhrajú napokon elektrizujúce dotyky, nenásytné bozky a horúca túžba, ktorú dokáže vzbudiť iba nebezpečný Hardin Scott?

Prvá časť s názvom After: Bozk zaznamenala v slovenských kinách podobný divácky úspech ako úvodný diel ságy Twilight. Filmy zo série After vznikajú podľa rovnomenných knižných bestsellerov. Prvé príbehy pod hlavičkou After písala Anna Toddová na voľne prístupnú internetovú platformu Wattpad, kde sa stali obrovským hitom a získali si miliardu prečítaní. Úspech, aký autorka nečakala ani v najtajnejších snoch, vyústil do vydania série kníh a následne aj do natáčania celovečerných filmov.

AFTER: Sľub
(After We Collided)
USA – 2020;
Dĺžka: 106 minút
Žáner: romantický
Premiéra: 3. septembra 2020
Réžia: Roger Kumble
Hrajú: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair, Charlie Weber, Dylan Sprouse, Rob Estes
Odporúčaná prístupnosť: od 15 rokov


Komentáre