Hudba a film

Adam Ďurica nahral nahral akustickú verziu novej skladby Fúkame

"Videoklip je súčasťou celej live session, kde zaznejú skladby Jazero, Holubička, Zatancuj si so mnou , Naše hriechy a Fúkame, v podobe akej ich ešte asi poslucháči nemali možnosť počuť."

TASR, 5. apríla 2022 12:05
Adam Ďurica v akustickej verzii skladby Fúkame. Foto: Archív Adama Ďuricu

Adam Ďurica odohral akustický set, v ktorom nechýbal ani jeho aktuálny hit Fúkame, a pripravil z neho videoklip. „Nahrávali sme v krásnom priestore Divadla Jána Palárika v Trnave. Spoločne so mnou hrá Stano Kociov na bicie a Rixo Chovan klávesy, režisérom celého koncertu je Adam Pásztor“ upresňuje Adam Ďurica. "Beriem to trochu ako rozcvičku pre koncertami, ktoré má čakajú teraz v apríli v pražskej Hybernii a v Brne v Sonomusicclube."

Videoklip je súčasťou celej live session Aetter Acoustic, kde zaznejú skladby Jazero, Holubička, Zatancuj si so mnou , Naše hriechy a Fúkame, v podobe akej ich ešte asi poslucháči nemali možnosť počuť.

„Ďakujem, všetkým zúčastneným sa skvelú atmosféru. Vznikla medzi nami dobrá synergia. Mladí ľudia s chuťou niečo vytvoriť, ma inšpirovali aby sme to urobili takto, netradične v trojici, a myslím že sa podarilo, nám všetkým. Samozrejme na koncertoch budeme celá kapela, už sa na to tešíme, pretože to vyzerá na bohaté koncertné leto“ uzatvára Adam Ďurica.

Komentáre