Ekológia

Teambuilding vo svete zálohomatov

"Zamestnanci Martinusu boli na exkurzii v spoločnosti TOMRA."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 24. júna 2022 9:45
Teambuilding vo svete zálohomatov: Zamestnanci Martinusu boli na exkurzii v spoločnosti TOMRA Foto: TOMRA Collection Slovensko
V rámci firemného teambuildingu kníhkupectva Martinus si jeho zamestnanci urobili exkurziu do spoločnosti TOMRA. „Dozvedeli sme sa veľa zaujímavostí o zálohovom systéme z pohľadu výrobcu zálohomatov,“ konštatovala Anna Porubcová, projektová manažérka pre environmentálnu udržateľnosť v Martinuse. „Prvoradé je predchádzať spotrebe obalov vo všeobecnosti, a keď sa tomu nevyhneme, tak je ideálne využiť práve zálohovanie,“ dodáva. Exkurzia do spoločnosti TOMRA tak bola ďalším impulzom v „zelenom“ vzdelávaní a motivovaní pracovníkov firmy. Tí sa mohli u výrobcu zálohomatov z prvej ruky dozvedieť, ako to funguje „v pozadí“ zálohovania a spracovania vrátených nápojových obalov.

Foto: TOMRA Collection Slovensko

Návštevu skupiny takmer 30 zamestnancov Martinusu v showroome spoločnosti TOMRA ocenil aj Juraj Otta, komerčný riaditeľ TOMRA Collection Slovakia. „Sme radi, že firmy prejavujú záujem aj takýmto spôsobom edukovať svojich zamestnancov v oblasti zálohovania a recyklácie obalov,“ povedal.
Foto: TOMRA Collection Slovensko

Komentáre