Cestovanie

Boataround: Keď na loď, tak jedine s Boataround

"Globálny rezervačný systém na jednoduchý, prehľadný a spoľahlivý prenájom jácht, motorových člnov a katamaránov s celosvetovou ponukou! "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 29. júla 2019 12:51
Foto: Boataround
Globálny rezervačný systém na jednoduchý, prehľadný a spoľahlivý prenájom jácht, motorových člnov a katamaránov s celosvetovou ponukou! Že niečo také musí pochádzať z prímorskej krajiny plnej prístavov a kotvísk? Omyl! Boataround.com má svoje sídlo v naoko netypickom vnútrozemskom Slovensku, no v súčasnosti jej vyhľadávač využívajú zákazníci z viac ako 36 krajín, od Kanady po Nový Zéland. Spoločnosti sa podarilo vybudovať najväčšiu online databázu lodí na svete a má zaregistrovaných už viac ako 11 000 jácht vo viac než 600 destináciách po celom svete.

Boataround založili bývalí zamestnanci dnes už svetového e-commerce Booking.com Pavel Pribiš a Jana Escher. Po nazbieraní skúseností v tomto celosvetovo úspešnom startupe sa ako nadšenci jachtingu rozhodli vytvoriť svoj vlastný projekt, ktorý má skúseným moreplavcom ale aj začiatočníkom uľahčiť vyhľadávanie tej správnej lode za najlepšiu cenu na trhu. „Boataround sme založili, pretože chceme vybudovať značku, ktorá bude synonymom jednoduchého, rýchleho a cenovo dostupného rezervovania jácht po celom svete. Mne osobne ako aktívnemu jachtárovi chýbal jednoduchý, prehľadný a podmienkami prijateľný portál na vyhľadávanie a rezerváciu jácht. Naším cieľom je sprístupniť nezabudnuteľné zážitky na mori všetkým,“ hovorí CEO spoločnosti Pavel Pribiš.
Hoci centrála Boataround.com sídli uprostred Európy, rezervačný systém poskytuje možnosť prenajať si loď prakticky kdekoľvek na svete.

Prečo na loď s Boataround?


- Kvalitné a overené informácie z vlastnej databázy
Ako jedna z mála spoločností na trhu má Boataround vlastnú databázu s priamo zazmluvnenými loďami u jednotlivých prenajímateľov. Tím Boataroundu navštevuje stovky prístavov a majiteľov lodí, aby sa osobne uistil, že zákazník dostane overenú a kvalitnú loď. Návštevníci portálu tak vidia virtuálnu prehliadku lode so skutočnými fotkami spolu s overenými informáciami o jej stave a vybavení.

- Špičkový multilingválny zákaznícky servis
Zákaznícka podpora komunikuje so zákazníkmi v 12+ jazykoch (vrátane Angličtiny, Nemčiny, Francúzštiny, Taliančiny, Španielčiny a Ruštiny). Tím Boataroundu je v komunikácii so zákazníkom plynule od počiatočnej registrácie, cez nalodenie na palubu, počas plavby, až po finálne zakotvenie lode a to 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Boataround si tak v očiach zákazníkov vybudoval kvalitné renomé odrážajúce sa na dlhodobom hodnotení 9.7/10* pri celkovom počte viac ako 460 recenzií.

- Krátkodobý prenájom alebo termíny nielen od piatka do soboty
Boataround poskytuje svojim zákazníkom maximálnu možnú mieru flexibility tak, aby vyhovel aj tým najnáročnejším požiadavkám. Ako jediný rezervačný systém svojho druhu ponúka flexibilnú dobu prenájmu lode (mimo tradičných termínov sobota-sobota), rozširuje možnosti platby v rôznych menách (v súčasnosti 10+) a taktiež rôznych natívnych platobných systémoch krajín zákazníkov.

Ako Boataround funguje?


Boataround.com je sofistikovane navrhnutý tak, aby bol pre zákazníkov čo najprehľadnejší a z tisícok ponúk vybral tie najlepšie. Hlavná stránka ponúka intuitívne vyhľadávanie podľa lokality, dátumu začiatku a konca prenájmu, či typu lode podľa Vašej preferencie. Okrem vyhľadávania tu nájdete aj niekoľko recenzií priamo od zákazníkov spolu s odkazom na stránku Trustpilot (prominentný portál s overenými zákazníckymi recenziami).

Po výbere destinácie na hlavnej stránke, v sekcii obľúbených destinácií, sa dostanete na stránku s užitočnými informáciami, ako sú počasie v oblasti, priemerná teplota či tipy na zastávky počas Vašej plavby.

Ak ste už skúseným jachtárom a vyberáte si svoje plavidlo podľa výrobcu či konkrétnej prenajímajúcej spoločnosti, v dolnej časti stránky nájdete zoznam práve pre Vás. Stránka tiež ponúka 17 jazykových mutácií vrátane najpoužívanejších svetových jazykov a hneď niekoľko mien akceptovaných pri platbe.

Aké sú výhody oproti konkurencii?


- Unikátny systém zaručujúci najlákavejšie ponuky
Jedinečný algoritmus spoločnosti Boataround.com denne spracuje desiatky miliónov dát z celého sveta tak, aby bola cenová ponuka najnižšia. Boataround je preto jediný, kto dokáže garantovať najnižšiu možnú cenu konkrétnej lode. V prípade, že zákazník objaví nižšiu konkurenčnú ponuku, spoločnosť automaticky túto cenu dorovná.

- Najnižšie zálohy široko-ďaleko
Boataround ponúka svojim zákazníkom možnosť najnižšej prvotnej zálohovej platby spomedzi všetkých konkurenčných stránok. Na rezerváciu vašej lode tak budete potrebovať už iba 20% z celkovej sumy prenájmu.

- Bezplatné zrušenie v prípade neočakávaných okolností
Kým webové stránky ponúkajú „iba“ možnosť poistiť si zrušenie rezervácie, Boataround ako jediný na trhu ponúka možnosť bezplatného zrušenia objednávky vrátane vrátenia už zaplatenej zálohy za loď. Zákazník si ale stále musí dať pozor na dodržanie posledného storno dátumu.

- Špeciálne ponuky, ktoré nikde nenájdete
Okrem každodenného dorovnávania najnižšej ponuky konkurencie, Boataround na pravidelnej báze poskytuje vlastné bezkonkurenčné zľavy na vybrané lode. Okrem týchto zliav či dodatočného vybavenia lode zadarmo (WiFi, či dinghy motor v cene), poskytuje Boataround vlastnú „Boataround garanciu“. Táto garancia zaručuje, že konkrétnu loď nenájdete v katalógu žiadneho iného portálu a zároveň poskytuje maximálnu možnú zľavu, prípadne dodatočné vybavenie zadarmo.

Presvedčil vás Boataround.com svojou ponukou? Tak neváhajte a vyberte si jednu z tisícov jácht, ktoré ponúkajú!

Komentáre