Biznis

Značka Whirlpool oslavuje 32 rokov pôsobenia na Slovensku

"Spoločnosť Beko Europe si pre svojich verných zákazníkov pripravila exkluzívnu ponuku."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 3. júla 2024 14:10
Značka Whirlpool oslavuje 32 rokov pôsobenia na Slovensku Foto: Beko Europe / Whirlpool
Značka Whirlpool oslavuje 32 rokov pôsobenia na Slovensku a pri tejto príležitosti ponúka bezplatné predĺženie záruky o jeden rok.

Po úspešnom založení spoločnosti Beko Europe v apríli 2024 a pri príležitosti tohto míľnika si ako prejav uznania verným zákazníkom značka Whirlpool pripravila exkluzívnu akciu na oslavu svojho 32. výročia na Slovensku. Počas celého mesiaca júl 2024 budú mať zákazníci, ktorí si zakúpia akúkoľvek práčku značky Whirlpool, po registrácii bezplatne nárok na predĺženú záruku o jeden rok. Táto špeciálna ponuka predlžuje štandardnú 2-ročnú záruku na 3 roky a poskytuje zákazníkom dodatočný servis bez akýchkoľvek ďalších nákladov.

„S hrdosťou potvrdzujeme, že značka Whirlpool a Indesit sú najmä na Slovensku kľúčovou súčasťou portfólia Beko Europe. Stavajú na dlhej histórii, ktorá slúži ako silný základ pre ich ďalší rozvoj,“ hovorí Daniele Pugliese, generálny riaditeľ Whirlpool Slovakia Home Appliances spol. s.r.o.So silným a ambicióznym plánom pokračovať v našom raste a upevniť si vedúce postavenie na slovenskom trhu, prinesie nová spoločnosť príležitosti, ktoré zákazníci v našom širokom portfóliu určite ocenia.“

Spredu a zhora plnené práčky značiek Whirlpool a Indesit sú vyrobené v popradskom závode, ktorý je jedným z najväčších závodov na výrobu práčok spoločnosti Beko Europe. Nachádza sa tu aj vývojové a testovacie centrum pre práčky a veľké biele spotrebiče. S viac ako 1000 zamestnancami a ďalšími viac ako 6500 kolokovanými pracovnými miestami v rámci dodávateľov, patrí výrobný závod v Poprade medzi najväčších zamestnávateľov na Slovensku.

"Tento rok budeme oslavovať už 32. výročie od nášho pôsobenia. Poznáte nás pod značkou Tatramat či Whirlpool. Aj preto sa tešíme, že naďalej budeme našim zákazníkom dodávať tie najlepšie a inovatívne spotrebiče pod širokou škálou značiek v portfóliu Beko Europe, vrátane značky Beko,“ hovorí za vedenie závodu v Poprade jej riaditeľ Ing. Michal Major, PhD. Pre ďalšie podrobnosti o akcii predĺženej záruky, ktorá bude čoskoro dostupná, sledujte stránku www.whirlpool.sk a informujte sa u všetkých predajcov po celom Slovensku.

O spoločnosti Beko Europe
Beko Europe je popredným podnikom v oblasti domácich spotrebičov, ktorý sa venuje zmene životov našich zákazníkov prostredníctvom širokej škály inovatívnych a udržateľných produktov a riešení pre domácnosť. 75 % akcií novovytvorenej spoločnosti Beko Europe vlastní spoločnosť Beko B.V a 25 % akcií vlastní spoločnosť Whirlpool Corporation. S viac ako 20 000 zamestnancami má Beko Europe 11 výrobných závodov po celej Európe, ktoré sa nachádzajú v Cassinette, Melane, Comunanze a Siene v Taliansku; Wroclawe, Radomsku a Lodži v Poľsku; Poprade na Slovensku; Yate vo Veľkej Británii a v Ulmi a Gaesti v Rumunsku. Tieto závody majú výrobnú kapacitu približne 24 miliónov produktov bielej techniky ročne.

Komentáre