Biznis

Tesco je na mimoriadnu situáciu pripravené

"V Tescu si plne uvedomujeme našu zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 23. októbra 2020 11:07, aktualizované 23. októbra 11:37
Foto: TESCO SR
V súčasnom náročnom období vyvíjame maximálne úsilie, aby sme priniesli bezpečný nákup všetkým zákazníkom a naďalej chránili zdravie našich kolegov. Našim zákazníkom chceme za každých okolností prinášať potraviny a všetky potrebné výrobky. Na aktuálnu situáciu sme pripravení aj vďaka našim skúsenostiam z jarného obdobia. Zásoby potravín, drogérie a ďalších výrobkov v našich distribučných centrách sú dostatočné a priebežne pokračuje ich plynulé dopĺňanie. Z našich distribučných centier v Beckove a Prešove denne putujú čerstvé i trvanlivé potraviny do každého zo 153 obchodov Tesca na Slovensku.

V Tescu je bezpečnosť zákazníkov a kolegov na prvom mieste. Aby sme sa ubezpečili, že sa naši zákazníci cítia pri nákupe maximálne bezpečne, v našich obchodoch dohliadame na dodržiavanie preventívnych opatrení, ktoré chránia zdravie nakupujúcich a kolegov. V každom zo 153 obchodov Tesca sú samozrejmosťou posilnené hygienické rutiny. Naše predajne – vrátane košíkov, vozíkov, kľučiek a ďalších plôch – dezinfikujeme ešte pred otvorením a následne pravidelne so zvýšenou intenzitou v priebehu celého dňa. Dbáme na to, aby zákazníci vstupovali do našich obchodov len v ochranných rúškach a s rukavicami, prípadne po aplikácii dezinfekčného prostriedku. Zákazníkov povzbudzujeme, aby využívali bezkontaktnú platbu kartou či službu Scan&Shop, vďaka ktorej svoj nákup vkladajú priamo do nákupnej tašky bez vykladania potravín pri pokladni. Zákazníkov zároveň prosíme, aby boli ohľaduplní a disciplinovaní, a dodržiavali bezpečnostný odstup od iných nakupujúcich.

Dôležitou pomocou je v súčasnej situácii služba Tesco Online nákupy, ktorá prináša komfortnú online donášku potravín. Pre zákazníkov, ktorí sa nenachádzajú v dostupnosti Tesco Online nákupov, je dostupná služba Tesco Zásielka. Ide o vopred pripravené balenie 24 trvanlivých potravín a ďalších nevyhnutých výrobkov doručené kuriérskou službou po zadaní objednávky.

Veľmi si vážime obetavú a dôležitú prácu všetkých kolegov Tesca, pretože iba vďaka nej dokážeme každý deň obslúžiť našich zákazníkov. Našich kolegov v obchodoch a distribučných centrách podporujeme najlepšie, ako je to možné. Aj s ohľadom na blížiace sa obdobie Vianoc, aktuálne počítame s posilnením našich tímov v obchodoch, aby sme v každej z našich 153 prevádzok naprieč krajinou mohli prinášať zákazníkom tie najlepšie služby za každých okolností.

Komentáre