Biznis

Terno otvára predajňu v Šali

"Spoločnosť TERNO real estate otvára svoju prvú predajňu Terno v Šali, pričom ide o 131. predajňu slovenského potravinového reťazca. "

OTS, 12. júla 2024 10:43
Foto: TERNO
Spoločnosť TERNO real estate otvára svoju prvú predajňu Terno v Šali, pričom ide o 131. predajňu slovenského potravinového reťazca. Zákazníci ju nájdu na ulici Dóžova 1 v mestskej časti Šaľa-Veča. Moderná predajňa s plochou 374 m2 poskytne obyvateľom mesta kvalitné potraviny za priaznivé ceny, doplnené o lákavý vernostný program.

V snahe expandovať do nových regiónov Slovenska sa potravinová sieť Terno opäť rozrastá a tento raz prináša svoj koncept vysokej kvality potravín za rozumnú cenu do Šale. Zákazníci majú k dipozícii nielen regálový, ale aj pultový predaj s čerstvými šunkami, syrmi, šalátmi, údeninami a lahôdkami. Za tovar môžu zaplatiť v bežných pokladniach a v dvoch samoobslužných pokladniach, čo im ušetrí čas.

„Veríme, že vysoká kvalita potravín so 60-percentným podielom slovenských výrobkov v kombinácii s výhodnými cenami osloví našich nových zákazníkov v Šali a že predajňa Terno sa stane bežnou súčasťou ich životov. Našou prioritou je poskytnúť spotrebiteľom prvotriedny nákupný zážitok, ku ktorému patrí aj stovka produktov našej privátnej značky Terka, ktorá zahŕňa rôzne druhy strukovín, korenín, mliečne, konzervované aj sterilizované výrobky, pochutiny, sladkosti, hygienické produkty, ochutené či neochutené vody a nápoje,“ hovorí Peter Vanek, marketingový manažér TERNO real estate, s. r. o.

Reťazec Terno poskytuje atraktívne zľavy na tovar držiteľom vernostnej karty. Ide o pravidelné utorkové a stredajšie 20 % zľavy na vybranú kategóriu sortimentu, okamžité meninové, narodeninové či seniorske zľavy. Vernostná karta zároveň umožňuje zbieranie bodov na dodatočné zľavy na nákup v hodnote 5 % a 10 %. Pre žiakov, študentov a učiteľov, ktorí sú držiteľmi preukazov ISIC Slovakia, ISIC/ EURO<26 a ITIC zaviedol potravinový reťazec zľavu z každého nákupu vo výške 2 %. Zároveň sa dá na vernostnú kartu Terno opakovane vložiť kredit na www.kartaprevas.sk, čím ju zákazník môže využívať aj na bezhotovostné platby. Viac informácií o benefitoch nájdete na www.terno.sk.

Komentáre