Biznis

Prijímanie platieb v online priestore „pod jednou strechou“

"Tatra banka ponúka pre svojich firemných klientov novú službu tatrapay+. Vďaka komplexnej platobnej bráne budú klienti prijímať online platby na akomkoľvek zariadení alebo cez akýkoľvek kanál, bez ohľadu na ich obchodný model. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, dnes 11:40
Prijímanie platieb v online priestore „pod jednou strechou“ Foto: Tatra banka
Stačí pritom len jedna implementácia, vďaka ktorej si operatívne pridajú jednotlivé platobné metódy podľa aktuálnej potreby.

Líder v prijímaní platieb
Tatra banka je dlhodobo z pohľadu prijímania platieb a poskytovania online platieb najväčšou bankou na slovenskom trhu. V oblasti prijímania platobných kariet je aktívna viac ako 20 rokov, počas ktorých sa vypracovala na lídra. V e-commerce dosahuje trhový podiel vyše 61 %, disponuje dlhoročným know-how a pravidelne za svoje služby a prístup získava ocenenia od svetových kartových spoločností. Ako inovačný líder tiež neustále hľadá nové možnosti rozšírenia svojich služieb, ktoré prispievajú ku komfortu klientov a podporujú ich podnikanie. Jednou z nich je práve tatrapay+.

Jedno riešenie s množstvom výhod
Tatrapay+ predstavuje modernú a bezpečnú platobnú bránu, ktorá umožňuje vykonávať mnohé platobné metódy. Samozrejmosťou je platba kartou alebo bankovým prevodom nielen v rámci Tatra banky, dokonca sprístupňuje aj úhradu tovaru na splátky.

Spustenie služby je zároveň veľmi jednoduché. Postačuje jediná implementácia, ktorú klient zvládne krok po kroku vďaka bankovej technickej príručke. Navyše bez nutnosti samostatnej integrácie pre každú metódu a banku. Platobná brána tatrapay+ poskytne vašim zákazníkom platby z účtov vybraných slovenských bánk. Medzi významné výhody patrí možnosť prispôsobiť platobnú bránu podľa želaného vizuálu. Na výber sú svetlý alebo tmavý mód, prípadne pridanie vlastného loga. Klient zároveň sám rozhoduje o poradí ponúkaných platobných metód svojim zákazníkom. K dispozícii je ďalej nielen slovenská, ale i anglická verzia platobnej brány.

Táto novinka sa vyznačuje aj svojou rýchlosťou. V prípade okamžitej platby sú finančné prostriedky pripísané na účet ihneď, vo zvyšných prípadoch nasledujúci pracovný deň. Po spracovaní transakcie je obratom vygenerované potvrdenie platby. Predajcovia ocenia aj možnosť sledovať stav transakcie v každom jej momente. Prehľad o transakciách im poskytne webové rozhranie a aplikácia Obchodnícky portál TB.

Nová platobná brána však neslúži len pre online nákupy. Služba Na splátky TB, ktorá je súčasťou brány, je vhodná aj pre obchodníkov bez eshopov a ich kamenné predajne. Zákazníci tak už nebudú musieť odkladať nákup tovarov a služieb na neskôr.

Bližšie informácie, ako i podmienky služby tatrapay+ nájdete na webovej stránke.

Komentáre