Biznis

Keď si firma hľadá svoje miesto

"Sny a ciele má každý jeden z nás iné, a preto je aj cesta k nim vždy rozdielna. Bez práce ale nie sú koláče, čo znamená, že k očakávanému výsledku sa musíme tak trochu pričiniť aj sami."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 21. marca 2019 14:31
Ilustračná snímka Foto: TASR/AP
Slovami Ralpha Charella: „Urob trochu viac než musíš, ako je tvoja povinnosť, a urob to najlepšie, ako vieš.“
Aby to ale nebolo všetko zasa len na vašich pleciach, môžete si pomôcť dostupnými službami, ktoré niektoré situácie a postupy vo veľkej miere zjednodušujú. Platiť to bude aj v prípade, ak si chcete založiť svoju firmu, alebo pre ňu len hľadáte to správne miesto.

Proces založenia vám výrazne uľahčí virtuálne sídlo firmy
Nie to, ktoré máte na svojej súkromnej adrese a vaša rodina tak prichádza o svoje súkromie a možno aj bezpečie. Ani to, ktoré je v centre mesta, v podobe fyzických priestorov, v ktorých si ale nemôžete dovoliť pre drahý prenájom za niekoľko metrov štvorcových fungovať.

Bez možnosti sa zapísať s konkrétnou adresou spoločnosti do Obchodného registra si však svoj sen podnikateľa nesplníte. Potrebujete niečo univerzálne, čo bude plne totožné s kompletným servisom klasickej kancelárie, nie však nutne si vyžadujúce vašu prítomnosť.

Vhodnou platformou a systémom by pre vás bolo možno registračné sídlo firmy v Bratislave. Plne fungujúca virtuálna kancelária, ktorú máte neustále a vďaka online informačnému systému pod kontrolou.

Aký komfort vám poskytuje táto služba?
Ide o virtuálneho asistenta, ktorého si prenajímate za minimálny poplatok už od 7,90 €/mesiac. Pričom za komfortnejší a komplet balík zaplatíte len 19,60 €/mesiac. V tejto cene je poskytovanie registračného sídla na konkrétnej adrese a kompletné označenie schránky. Pošta, ktorú v nej prijmete, vám bude, ak si nedohodnete inak, preposielaná na vami zadanú adresu 1x za mesiac.

O podrobnejších informáciách a doručenej zásielke ste ale vždy informovaní v on-line aplikácii. Upozorniť vás na to môže aj e-mail alebo SMS notifikácia, takže naozaj nič dôležité nezmeškáte. Zásielka môže byť odfotená, skenovaná a pre vaše potreby aj odvážená.

Zjednodušíte si svoje podnikanie
Okrem administrácie doručovanej pošty na nové virtuálne sídlo firmy, si môžete prenajať aj rokovaciu miestnosť a zorganizovať tak dôležité stretnutie. S týmto sídlom máte istotu aj v stabilite, pretože vám nehrozí žiadne vypovedanie nájmu z dôvodu sťahovania. Navyše získavate prestíž, nie ste pod drobnohľadom finančných úradov a tešíte sa zo záujmu klientov. Ako vidíte, aj takto jednoducho sa dá dnes podnikať, o čom sa samozrejme ale najlepšie môžete rýchlo presvedčiť priamo v praxi!

Komentáre