Auto&Techno

Nepremeškajte augustový MAXI výpredaj v DATARTe

"Zákazníci DATARTu majú jedinečnú možnosť nakúpiť elektroniku za skvelé ceny v rámci MAXI výpredaja."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 8. augusta 2023 10:47
Foto: DATART
Príďte využiť zľavy naprieč všetkými produktovými kategóriami do 28. augusta 2023 v predajniach DATART na celom Slovensku, a tiež na e-shope.

DATART opäť robí radosť svojim zákazníkom! Najvýhodnejšie nákupy elektroniky si teraz môžu všetci dopriať vďaka MAXI výpredaju: „V ponuke MAXI výpredaja je množstvo veľkých aj malých domácich spotrebičov, mobilov či nositeľnej elektroniky. Na svoje si prídu naozaj všetci,“ informuje Sabina Boudová, marketingová riaditeľka značky DATART.

Na webovej stránke a v predajniach nájdete aj TOP najpredávanejšie produkty, ktoré DATART pravidelne obnovuje. Tieto produkty starostlivo vyberajú produktoví manažéri a sú v ponuke za mimoriadne výhodné ceny.



DATART má vždy prehľad o trendoch

Ukazuje sa, že počas najväčších výpredajových akcií zákazníci najčastejšie siahajú po spotrebičoch do domácnosti a IT produktoch. Slováci si tiež uvedomujú benefity úsporných elektrospotrebičov. Šetrenie energiami je téma, ktorá sa týka každej domácnosti a ľudia preto vymieňajú staršie spotrebiče za nové a úsporné varianty. „Ďalším dôvodom je energetická kríza a zvyšovanie cien energií. Predpokladáme, že nákupné správanie zákazníkov sa v tomto ohľade tak skoro nezmení,“ konštatuje marketingová riaditeľka DATARTu.


Aj počas MAXI výpredaja môžete využiť obľúbené DATART služby

Na služby v DATARTe sa môžete spoľahnúť vo všetkých kamenných predajniach i e-shopoch aj v čase, keď sú výpredaje v plnom prúde a záujem zákazníkov o nákup elektra je niekoľkonásobne vyšší, ako zvyčajne. O to, že sa tovar rýchlo vypredá však nemusíte mať obavy. DATART je na MAXI výpredaj maximálne pripravený vďaka bohatým skúsenostiam, ktoré s takýmito celoplošnými výpredajmi má: „Dostatok tovaru nájdu zákazníci v predajniach a rovnako aj na našom e-shope. Vďaka našej službe RÝCHLART si môžu v pohodlí domova rezervovať svoje vyhliadnuté spotrebiče a vyzdvihnúť zadarmo si ich už za 30 minút od samotného objednania. Ak má zákazník v pláne nákup veľkého spotrebiča môže využiť službu DOPRAVART. Spotrebič zákazníkom pohodlne dopravíme na adresu, vynesieme a nainštalujeme ho. Postaráme sa aj o starý spotrebič – odnesieme ho spolu s obalovým materiálom napr. z novej práčky či chladničky,“ uzatvára Sabina Boudová, marketingová riaditeľka DATARTu.

Komentáre