Hudba a film

Vitajte naspäť v meste hriechu

"Striptérka Nancy sa musí vyrovnať so smrťou Johna Hartigana. Jediným vykúpením je pre ňu pomsta. Zastaví ju niečo?"

Veronika Rosputinská, 2. septembra 2014 6:00
Youtube screenshot Foto: Youtube screenshot


Keď v roku 2005 sfilmovali sériu komiksov Sin City, ktorú spisovateľ a scenárista Frank Miller písal od roku 1991, názory fanúšikov boli rôzne. Všetci oceňovali herecké obsadenie plné hviezd – Bruce Willis, Jessica Alba, Alexis Bledel, Mickey Rourke, Clive Owen, Elijah Wood, Brittany Murphy – ale samotné spracovanie a príbeh nachádzalo rozporuplné hodnotenia. Kým jedna skupina chválila vizuálne spracovanie, vďaka ktorému išlo do úzadia všetko ostatné, iní boli sklamaní príbehmi, ktoré sa diváka vraj príliš málo dotkli.

Po deviatich rokoch prichádza pokračovanie – Sin city: Ženská, pre ktorú by som vraždil. O scenár sa opäť samozrejme postaral Frank Miller, na režisérskej stoličke spolu s ním zas sedel Robert Rodriguez. Hviezdne mená tiež nemôžu chýbať - Bruce Willis, Jessica Alba, Mickey Rourke, Eva Green či dokonca speváčka Lady Gaga. Vitajte naspäť v meste hriechu – skorumpovanom, plnom násilníkov, zabijakov, uplatených policajtov a sexi žien...

Nancy sa chce pomstiť


Krásna striptérka Nancy (Jessica Alba) je zničená zo smrti Johna Hartigana (Bruce Willis) a je rozhodnutá pomstiť ho, nech to stojí čokoľvek. Dwight (Josh Brolin) premýšľa o svojom zbabranom živote, keď mu v tom zavolá Ona (Eva Green). Žena jeho života ho prosí o ochranu pred jej násilníckym manželom. Marv (Mickey Rourke) sa prebudí na diaľnici, no nepamätá si, ako sa tam dostal. Okolo seba má niekoľko mŕtvych tiel.



Nové Sin City môžete v premiére vidieť už tento štvrtok, 4. septembra. Pripravená je aj jeho 3D verzia.

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Do kín mieri gurmánska romanca, ochutnajte francúzsko-indickú lásku
Tom Hanks sa vráti do kín ako Robert Langdon
Kino novinky týždňa: Keď jeden deň zmení celý život
Necenzurovaná Nymfomanka príde do kín v októbri
Woody Allen pozýva na romantické Azúrové pobrežie
V Expendables 3 sa predstavia nové hviezdy
Erotická nahrávka s Cameron Diaz dorazila do kín
Batman a Superman sa proti sebe postavia v spoločnom filme

Komentáre