Hudba a film

Batman a Superman sa proti sebe postavia v spoločnom filme

"Dvaja super hrdinovia sa stretnú v jednom filme. Nebudú však spolupracovať, ale proti sebe bojovať. Tvorcovia sú na informácie zatiaľ dosť skúpi."

Veronika Rosputinská, 28. júla 2014 22:00
Youtube screenshot Foto: Youtube screenshot


Film Batman v Superman: Dawn of Justice spojí do jedného celku dva rôzne „super hrdinské“ osudy – Batmana a Supermana. Možno mnohí očakávajú, alebo túžia, aby hrdinovia spoločne zachraňovali svet, dej je však trochu iný – postavia sa proti sebe.

Film režiséra Zacka Snydera, ktorý stojí aj za blockbusterom Muž z ocele a je vlastne jeho pokračovaním, by mal mať premiéru v roku 2016. Hlavné úlohy si zahrajú Henry Cavill, Superman aj zo spomínaného Muža z ocele, a Ben Affleck, ktorý sa stane novodobým Batmanom.

Bude Affleck lepší ako Bale?


Mnohí fanúšikovia „netopierieho“ hrdinu voči Affleckovi namietali, predsa len, Christian Bale, ktorý Batmana stvárňoval od roku 2005 do roku 2012, bol v úlohe veľmi presvedčivý a pre mnohých komiksových zanietencov bol ideálnou voľbou pre túto úlohu. Spočiatku sa jeho meno s filmom aj spájalo, keďže výkonným producentom novinky je Christopher Nolan, ktorý filmy o Batmanovi s Baleom v hlavnej úlohe režíroval. Bale však informácie, že by sa k Batmanovi vrátil, poprel. Či Affleck fanúšikov presvedčí, sa ukáže neskôr, isté však je, že Henry Cavill ako Superman bude v súboji o sympatie divákov silným súperom. Najmä, čo sa ženského publika týka.

Vo filme sa opäť objaví Amy Adams ako Supermanova osudová žena Lois Lane, Lexa Luthora si zahrá Jesse Eisenberg známy z filmu Sociálna sieť, kde si zahral Marka Zuckerberga. Minulý rok zas hviezdil ako hrdina z trileru Now You See Me (Podfukári). Tešiť sa môžeme aj na Batmanovho komorníka Alfreda, Michaela Caineho vystrieda v úlohe Jeremy Irons. K dvom mužským hrdinom pribudne nová kráska, Gal Gadot známa zo ságy Rýchlo a zbesilo, ktorá stvárni v novinke Wonder Woman.

Tvorcovia na oficiálnom facebookovom profile zatiaľ zverejnili podoby hrdinov.



Na ďalšie informácie sú zatiaľ veľmi skúpi, oficiálne pred pár dňami vystúpili na Comic-cone, odkiaľ na oficiálnu facebookvú stránku filmu pridali ešte jednu spoločnú fotografiu hlavných postáv. Unikol dokonca aj teaser, ktorý bol však po pár hodinách z internetu stiahnutý. Na prvý trailer si tak musíme ešte počkať.

V pozadí hlavné hviezdy filmu: Ben Affleck, Henry Cavill a Gal Gadot Foto: Facebook Batman v Superman: Dawn of Justice

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Dwayne Johnson prichádza ako Herkules
Trailer k filmu 50 odtieňov sivej
Toto je desať najlepšie platených hercov Hollywoodu
Beyoncé zverejnila upútavku na trailer k filmu 50 odtieňov sivej
OBRAZOM: Rýchlo a zbesilo 7 je hotové, takto spomínajú herci
Čaká nás Úsvit planéty opíc
Adam Sandler a Drew Barrymore sa opäť stretli v spoločnej komédii
Nicolas Cage hviezdi ako bývalý trestanec
J.K. Rowlingová píše scenár k filmu. Vráti na plátna Harryho Pottera?
Trailer k filmu 38: Rodina, reprezentácia aj splnený americký sen
Najlepšie zarábajúce filmy všetkých čias: Prvenstvá drží sci-fi

Komentáre