Hudba a film

Beyoncé zverejnila upútavku na trailer k filmu 50 odtieňov sivej

"Prvý trailer k filmovej adaptácii bestselleru E.L. Jamesovej Päťdesiat odtieňov sivej má uzrieť svetlo sveta vo štvrtok."

TASR, 21. júla 2014 13:00
Youtube screenshot Foto: Youtube screenshot


Americká speváčka Beyoncé (32) zverejnila 15-sekundovú upútavku na očakávaný trailer k filmovej adaptácii erotickej knihy 50 odtieňov sivej. Vidno na nej človeka, ktorý sa pozerá z okna, otvárajúce sa dvere a ruku, ktorá vkĺzne pod šaty, informovala agentúra DPA.

Klip zverejnila na svojom konte na sociálnej sieti Instagram a podľa denníka Guardian ho sprevádza krátky remix hlasného dychčania z úvodu speváčkinho hitu Crazy in Love, čo naznačuje, že Beyoncé sa zrejme podieľala na soundtracku filmu.

V klipe vidno dvoch neidentifikovateľných hercov, pravdepodobne Jamieho Dornana v úlohe pojašeného miliardára Christiana Greya a Dakotu Johnsonovú ako červenajúcu sa pannu Anastasiu Steeleovú. Muž, ktorého tvár nevidno, sa pozerá z okna kancelárie. Žena sedí, vidno ju iba od pása dolu, pričom sa jej pod sukňu zakráda čiasi ruka.



Prvý trailer k filmovej adaptácii bestselleru E.L. Jamesovej Päťdesiat odtieňov sivej (2011) má uzrieť svetlo sveta vo štvrtok. Prvý zo série troch filmov podľa Jamesovej kníh, ktorý režíruje Sam Taylor-Johnson, príde do kín vo februári 2015.

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Nominácie na MTV Video Music Awards sú známe, vedie Beyoncé
Beyoncé prevalcovala konkurenciu, je najvplyvnejšou celebritou sveta
James Blunt cestuje po Európe, príde aj na Slovensko
Joss Stone plánovali zavraždiť, na turné je so špeciálnou ochrankou
Doktor House príde na Slovensko, vedeli ste, že sa venuje hudbe?
Skupina Kabát vyhlasuje súťaž, hrá sa o gitary so zlatou mechanikou

Komentáre