Hudba a film

Kino novinky týždňa: Júl odštartujú hollywoodske hviezdy

"V troch premiérach týždňa sa objavia herecké hviezdy ako Adam Sandler, Drew Barrymore, Keira Knightley, Eric Dana či Adam Levine."

Veronika Rosputinská, 2. júla 2014 10:00
Youtube screenshot z traileru k filmu Blended Foto: Youtube screenshot


Začiatok prázdnin sa bude niesť v znamení hviezd. Tešiť sa môžeme na tri premiéry, na svoje si prídu tí, čo sa radi zasmejú aj tí, ktorí uprednostňujú v kine strach a hrôzu.

Blended


Komédia z hollywoodskej produkcie už po tretí raz spojila obľúbenú dvojicu tohto žánru – Drew Barrymore a Adama Sandlera. Pred Blended si spolu zahrali v snímkach 50-krát a stále po prvý raz a Pieseň pre nevestu. Tentoraz sa Drew s Adamom stretnú ako slobodní rodičia na rande na slepo, ktoré však dopadne katastrofálne a tak si povedia, že to už nechcú ďalej pokúšať a povedia si vzájomné zbohom. Čo však osud nechce, rodinky sa stretnú v jednom apartmáne v africkom safari.


Love Song


V komédii s prvkami drámy hviezdi Keira Knightley ako Gretta, ktorá je so svojím priateľom Davom (Adam Levine) už od vysokej školy. Okrem lásky ich spája aj hudba. Všetko zmení zmluva, ktorú Dave podpíše s veľkou nahrávacou spoločnosťou. Síce sa spolu odsťahujú do New Yorku, kde ich čaká rozprávkový život, Davovi však sláva prerastie cez hlavu a Grettu opustí. Ako sa vyvinú ich osudy?


Zbav nás zlého


Krimi s príchuťou hororu sa zaoberá vyšetrovaním ohavných trestných činov, o čo sa stará newyorský policajt Ralph (Eric Bana). Pri vyšetrovaní mu pomáha kňaz, ktorý sa špecializuje na rituály súvisiace s exorcizmom. Filmu pridáva vzrušujúci a príťažlivý nádych najmä fakt, že je inšpirovaný skutočnými prípadmi.

Komentáre