Hudba a film

Kino novinky týždňa: Erotická nahrávka s Cameron Diaz dorazila do kín

"Čo zachráni znudených manželov po štyridsiatke? Erotické domáce video plné šantenia, ktoré, bohužiaľ, uniklo z osobnej zbierky a je na ceste k všetkým známym."

Veronika Rosputinská, 30. júla 2014 10:00
Záber z filmu Sex Tape Foto: Itafilm Public Relations


Posledný júlový týždeň predstaví asi najhorúcejšiu kino novinku tohto leta. V Sex Tape, v hlavnej úlohe s Cameron Diaz, nebude núdza o erotické scény a vtipné situácie.

Sex Tape


Režisér Jake Kasdan v tejto romantickej komédii Cameron Diaz štylizoval do úlohy vydatej Annie, ktorá nutne potrebuje dostať do zabehnutého manželského zväzku trochu korenia. Sexuálny život po dlhých rokoch manželstva totiž trochu stagnuje. O polonahé a pikantné scény vo filme nebude núdza. Cameron sa predvedie len v nohavičkách na kolieskových korčuliach, no z čoho vznikne väčší „prúser“, je horúce domáce video v podobe trojhodinového erotického šantenia. A to sa dostane na internet a čo je horšie, do tabletov všetkých ich známych...


Strážcovia Galaxie


Dobrodružno-akčné sci-fi predstaví dve hviezdy – Vina Diesela a Bradleyho Coopera – ale iba ako hlasy, keďže ich postavy patria práve do kategórie sci-fi. Popri nich si vo filme zahrá čoraz populárnejšia Zoe Saldana a Chris Pratt. Spolu vytvoria veľmi zaujímavú štvorku, ktorá sa bude musieť naučiť spolupracovať, lebo práve v ich rukách sa ocitne osud nie Zeme, ale rovno celej galaxie. Na portáli IMDb.com má film rating 9 z 10, čo sa často nestáva. Otázne však je, čo divákov motivovalo k tak pozitívnym reakciám.


Očista: Anarchia


Triler, hraničiaci s hororom, neprístupný mládeži do 15 rokov, je o Očiste – tak je nazvaná noc, počas ktorej sú všetky zločiny legálne. Anarchia je pokračovaním prekvapivo úspešného nízkorozpočtového filmu režiséra Jamesa DeMonaco, ktorý nechal množstvo otvorených otázok. Hlavným hrdinom je muž, ktorý chce túto „beztrestnú“ noc využiť na pomstu človeku, ktorý mu v opitosti zrazil v minulosti dieťa. Samozrejme, film neostane pri jednom človeku, do deja sa dostane aj veľa tých, ktorí sa jednoducho v nesprávny čas ocitli na nesprávnom mieste.


Hany


Česká dráma s prvkami komédie bola v Českej republike odpremiérovaná už v máji, k nám sa dostáva v posledný júlový deň. Zachytáva v jednom ucelenom príbehu osud dílera drog Jiřího, slečny, ktorá sa nedokáže rozísť s partnerom, básnika, starostlivých rodičov, ktorých cesty sa vo filme prepletú.


ĎALŠIE ČLÁNKY:


Batman a Superman sa proti sebe postavia v spoločnom filme
Trailer k filmu 50 odtieňov sivej
Toto je desať najlepšie platených hercov Hollywoodu
Dwayne Johnson prichádza ako Herkules
Beyoncé zverejnila upútavku na trailer k filmu 50 odtieňov sivej
OBRAZOM: Rýchlo a zbesilo 7 je hotové, takto spomínajú herci
Čaká nás Úsvit planéty opíc
Adam Sandler a Drew Barrymore sa opäť stretli v spoločnej komédii
Nicolas Cage hviezdi ako bývalý trestanec
J.K. Rowlingová píše scenár k filmu. Vráti na plátna Harryho Pottera?
Trailer k filmu 38: Rodina, reprezentácia aj splnený americký sen
Najlepšie zarábajúce filmy všetkých čias: Prvenstvá drží sci-fi

Komentáre