Technológie

Fugoo Tough, najdrsnejší reproduktor na svete

"Fugoo Tough je bezdrôtový Bluetooth reproduktor, ktorému neprekážajú ani drsné zaobchádzanie a nepriaznivé poveternostné podmienky. "

Erik Stríž, 11. júla 2014 6:00
Odolný reproduktor Fugoo Tough Foto: Fugoo


Ľudia, ktorí letné mesiace radi tráva v horách a lesoch, prípade v exotických a relatívne nebezpečných lokalitách, zrejme nemajú veľký záujem o to, aby im pri podobných výletoch vyhrávala hudba. Existuje však aj iná skupina ľudí, ktorí si hudbu radi vypočujú popri kempovaní, ale majú mierne obavy nechať svoj mobilný telefón alebo reproduktor len tak vonku. Čo ak začne z ničoho nič pršať alebo ho niekto postrčí rovno do blata či ohňa? Pre takéto situácie je ako stvorený bezdrôtový reproduktor Fugoo Tough.

Odolný reproduktor Fugoo Tough Foto: Fugoo

Najsilnejší medzi silnými


Jedna vec sú požiadavky majiteľov, druhá vec skutočné vlastnosti reproduktora a reálna skúsenosť s jeho používaním. Fugoo Tough chce svojim používateľom poskytnúť nielen zážitok z počúvania hudby, ale aj bezstarostnosť o jeho prípadné poškodenie. Preto je možné Fugoo považovať za jeden z najdrsnejších reproduktorov na svete, ak nie vôbec najdrsnejší.

Odolný reproduktor Fugoo Tough Foto: Fugoo

Prehráva hudbu aj pod vodou


Fugoo Tough pôsobí hrubo už na prvý pohľad. Robustné čierno-šedé hliníkové telo naznačuje zvýšenú odolnosť veľkými gumenými tlačidlami a viditeľnými skrutkami. Samotné zariadenie sa skladá zo šiestich reprodukčných jednotiek a je ho možné z odolného tela vybrať. Vtedy síce prichádza o väčšinu svojich schopností zvýšenej odolnosti, ostáva mu však aj naďalej schopnosť vodeodolnosti. Je ho možné ponoriť pod vodnú hladinu až na pol hodinu bez obavy, že by sa dôsledkom toho poškodil. Mohlo by byť zaujímavé vyskúšať, ako znie taký reproduktor pod vodou, nemyslíte?

Všetko dobré okrem ceny


Okrem vody si bezdrôtový Bluetooth reproduktor Fugoo Tough poradí aj so snehom, prachom, pieskom, blatom, nárazmi, chladom i teplom. Na jedno nabitie reproduktor vydrží prehrávať hudbu priaznivých 40 hodín pri maximálnej hlasitosti 95 decibelov.

Odolný reproduktor Fugoo Tough Foto: Fugoo

Fugoo Tough nepochybne vyzerá zaujímavo a jeho zvýšená odolnosť bude motivátorom kúpy pre mnohých ľudí. Snáď jediným, ale o to významnejším nedostatkom je predajná cena tohto kúsku modernej techniky. Za takmer tristo amerických dolárov si môžete nakúpiť aj šesť veľmi kvalitných bezdrôtových reproduktorov. Keď ale zoberiete do úvahy skutočnosť, že Fugoo má doživotnú záruku, malo by sa vám rozhodovať o niečo ľahšie.

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Tlačiareň, ktorú schováte do vrecka
Do pánskych tašiek na bicykel patrí mobil a pivo
Google Cardboard: Zalietajte si medzi budovami veľkomiest
Inteligentný pohár vie, čo ste doň naliali
Instantné fotoaparáty sú stále trendy

Komentáre