Štýl

Módna inšpirácia: Päť tipov na dokonalú obuv do dažďa

"Leto sa okrem vysokých horúčav spája aj s búrkami. Aj keď by sme počas nich najradšej sedeli doma, občas predsa len musíme ísť do ulíc. Aj vtedy by ste mali zažiariť v štýlových topánkach. "

Diana Vaculová, 4. augusta 2014 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP Photo


Napriek tomu, že najtypickejšou obuvou do dažďa sú gumáky, v lete to s nimi nie je dvakrát výhra, najmä ak prší pri 38 stupňoch. Vtedy prichádzajú na rad topánky, ktoré si z gumákov vzali príklad a prišli buď s gumenými alebo s koženými nepremokavými prvkami. Ak sa teda chcete vždy cítiť pohodlne a trendy, inšpirujte sa spolu s nami!

Obujte sa štýlovo


Čo môže byť v lete pohodlnejšie ako štýlové sandále? Ak vonku nie je práve najlepšie počasie, siahnite po takých, ktoré nemajú látkové prvky. Pokojne zvoľte aj odvážnejšie strihy či farby, hlavne, aby ste sa cítili pohodlne a štýlovo!
New Yorker Foto: New Yorker

Skoro ako gumáky


Minimálne inšpirované gumákmi sú trendy poltopánky, ktoré majú vzdušný lesklý povrch, vďaka čomu sa vaše nohy nespotia ani pri vysokých teplotách. Okrem toho vám zostanú v suchu, čo je ich ďalšie veľké plus. No a bodkou za ich výhodami je to, že sú neskutočne šik!
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Lodičky vám nesmú chýbať


Dáma bez lodičiek? Veď to snáď ani nejde dokopy. Do vašej zbierky by však určite mali pribudnúť také, ktoré nie sú z látky, ale z kože. Kvapky dažďa, ktoré budú na ne dopadať, tak určite nepreniknú dnu a vy okrem toho, že budete in, zostanete aj v suchu.
Reserved Foto: Reserved

Vsaďte na mokasíny


Nielen, že podtrhnú letný fresh styling, no sú aj perfektným elegantným doplnkom. Ak si k nim dáte sako a šortky, budete mať skvelý look do práce či na dôležitý míting. Hodia sa však aj k športovejším outfitom, veď fantázii sa medze nekladú.
H&M Foto: H&M

Otvorená špička


Topánky s otvorenou špičkou budú na vašej nohe pôsobiť priam bohémsky, a to aj v daždi. Neviete, po ktorých siahnuť? Jasnou voľbou by opäť mali byť tie, ktoré sú buď z kože alebo z gumených materiálov. Okoreňte váš výber tým, že siahnete po inej farbe ako čiernej.
Karen Millen Foto: Karen Millen


ĎALŠIE ČLÁNKY:


Módna inšpirácia: Čierna je trendy stále, aj v lete
Módna inšpirácia: S týmito potlačami vždy zažiarite
Módna inšpirácia: Päť kúskov, s ktorými na dovolenke zažiarite
Módna inšpirácia: Oblečte sa do MAXI kúskov
Módna inšpirácia: Päť tipov, ako zažiariť v šortkách
Módna inšpirácia: Obujte sa pohodlne a trendy
Módna inšpirácia: Päť druhov šiat, ktoré toto leto musíte mať!
Módna inšpirácia: Nahoďte sa na letné festivaly

Komentáre