Štýl

Nové modelky a modeli na scéne! Elite Model Look 2014 pozná víťazov

"Po prvý raz v histórii súťaže poznáme mená nie dvoch, ale hneď štyroch víťazov. Tento rok totiž súťažili nielen ženy, ale aj muži."

Webmagazin.sk, 4. septembra 2014 6:00
Elite Model Look 2014 Foto: Elite Model Look 2014


Finále prestížnej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2014 pre Českú a Slovenskú republiku sa konalo v metropole Čiech, v honosných priestoroch Španielskej sály Pražského hradu. Večer si nenechali ujsť ani známe tváre šoubiznisu, najmä úspešné slovenské a české modelky s partnermi.

„Som nadšený úrovňou finálového večera. Krásne finalistky a finalisti nadchli svojou charizmou všetkých pozvaných. Móda svetovej úrovne zahraničných módnych domov, ktorú mali hostia možnosť vidieť, bola exkluzívnym zážitkom,“ neskrýval radosť z priebehu 23. ročníka súťaže jej riaditeľ Sáša Jány.

Zoznámte sa s víťazmi


Prípravy na súťaž takýchto rozmerov sú náročné. Okrem zabezpečenia samotného finále je v prvom rade potrebné zodpovedne vybrať súťažiacich, preto prvé kastingy začali už v apríli. Dokopy ich, v obchodných centrách na Slovensku aj v Čechách, prebehlo 26 a podobne ako po iné roky, aj tento prilákali množstvo mladých dievčat a chlapcov.

Elite Model Look 2014 Foto: Elite Model Look 2014
Spomedzi finalistov, ktorých hodnotili porotcovia ako česká topmodelka a ambasadorka súťaže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2014 Pavlína Němcová, prezident siete Elite Model Management Vick Mihaci či riaditeľ súťaže Sáša Jány, sa napoakon najviac tešili štyria. Dve dievčatá a dvaja chlapci.

Z Českej republiky boli najúspešnejší Barbora Podzimková a Josef Utěkal, zo Slovenska to boli Barbora Beňová a Eduard Michalko.

FOTOGALÉRIA


Elite Model Look 2014 Foto: Elite Model Look 2014




ĎALŠIE ČLÁNKY:


Miss Slovensko má novú riaditeľku. Kto vystriedal Magdalénu Šebestovú?
Denisa Lipovská: Desať jednoduchých tipov, ako sa zbaviť tuku
Rozhýbte sa! Tieto plusy vám prináša pohyb
Päť tipov, ako sa dopracovať k sexy postave
Vajíčka, koláče či hladovka, tieto diéty radšej neskúšajte
Ako sa dá jesť a popri tom chudnúť
Päť tipov, ako získať sexi postavu

Komentáre