Štýl

Päť tipov, ako získať sexi postavu do plaviek

"Ak aj vy patríte k tej skupine dám, ktorá sa rozhodla nepriberať do nafukovačiek, ale zhodiť nadbytočné kilá do plaviek, inšpirujte sa spolu s nami! Tu je niekoľko tipov, ako na to! "

Diana Vaculová, 30. mája 2014 6:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Tomáš Halász


Leto je už za dverami a otvorenie kúpalísk sa blíži čoraz rýchlejšie. Dovolenkové destinácie takisto už nedočkavo čakajú na vaše sexi krivky v štýlových plavkách. Ako sa k nim dopracovať, to sa môžete dozvedieť nižšie! Tentoraz prichádzame s trikmi, ako cvičiť takmer zadarmo vonku a ako si zároveň vylepšiť váš životný štýl o nové, zdravé návyky.

Zabehajte si


Beh je jeden z najlacnejších, no zároveň najúčinnejších trikov, ako sa dopracovať k vytúženej postave. Počas hodinky behu denne totiž môžete spáliť až 600 kalórií. Samozrejme, začiatky sú vždy ťažké. Preto môžete najprv pokojne striedať beh s chôdzou a postupne, keď získate určitú kondíciu, budete chôdzu vypúšťať.

Bicyklovanie nie je iba detskou hrou


Ak si myslíte, že bicykel je skôr hračka pre deti, než nejaký prostriedok na chudnutie, ste na omyle. Práve cyklistika je jednou z najzaručenejších metód k dopracovaniu sa k fit postave do plaviek. Nielen, že si ňou vylepšíte vašu kondíciu, ale vďaka cyklistike dosiahnu vaše nohy novú formu. Počas bicyklovania totiž zapájate aj ťažko dostupné svalstvo dolných končatín. Nájdite si preto aspoň trikrát do týždňa čas a strávte ho hodinkou bicyklovania!

Príroda ako posilňovňa


Ani vám sa nepozdáva cena permanentiek vo fitness centrách? Nevadí. Svoju vlastnú posilňovňu si môžete urobiť aj v prírode. Stačí, ak zapojíte vašu kreativitu, a tiež napríklad strom, lavičku či schody. Hor sa do toho!

Futbal je aj pre ženy


A tie by vám o tom vedeli rozprávať. Nuž, a prečo nie. Nikto od vás nečaká, že to dotiahnete na Majstrovstvá sveta v Brazílii, ale zahrať si s kamarátmi na záhrade, to by ste mohli skúsiť. Keď nie pre nič iné, tak preto, že hodinkou futbalu spálite 600 kalórií, dokonale si vybudujete váš kardiovaskulárny systém, posilníte svaly celého tela a zlepšíte si kondičku!

Cviky na pláži


Skúšali ste to už niekedy? Piesok vám dá určite zabrať. Vďaka svojej nepevnej štruktúre robí aj z jednoduchých cvikov skutočné náročné záležitosti. Vymeňte teda ničnerobenie a povaľovanie sa na pláži za precvičenie bruška či nôh. Dbajte však predovšetkým na kvalitu cvikov, keďže pri týchto podmienkach je dôležité najmä ich prevedenie a nie množstvo.

Komentáre