Hudba a film

Kino novinky týždňa: Scarlett Johansson zapletená do špinavého kšeftu

"Na pohľad krehká blondínka Scarlett sa v novinke týždňa zmení na akčnú bojovníčku po tom, ako sa v jej tele roztrhne balíček s doposiaľ neznámou drogou."

Veronika Rosputinská, 6. augusta 2014 10:00
Youtube screenshot Foto: Youtube screenshot


Prvý augustový týždeň je na premiéry bohatý – tešiť sa môžeme až na päť noviniek.

Lucy


Ak váš záujem o filmy nezačína a nekončí v kine, prípadne vlastnej obývačke, pri záverečných titulkoch, určite vám bude jasné, ako asi táto novinka môže vyzerať. V hlavnej úlohe výrazná žena, na režisérskej stoličke slávny Francúz Luc Besson. Stále nič? Čo tak Piaty element, Brutálna Nikita či Jana z Arku? Áno, v tomto filme režisér vytvorí novú bojovníčku a to priamo z nežne pôsobiacej Scarlett Johansson, ktorá sa zapletie do poriadne špinavého kšeftu. V tele bude do Európy pašovať syntetickú drogu. Balíček sa však roztrhne a droga sa postupne bude vstrebávať do jej organizmu. A Lucy v sebe objaví silu, o akej sa jej ani nesnívalo.


V oku búrky


Triler, opäť z americkej produkcie, diváka zavedie do mesta Silverton, ktoré v priebehu jedného dňa zničia nečakané tornáda. A to je podľa lovcov búrok iba začiatok. Hlavným hrdinom je práve jeden z nich, ktorý cíti príležitosť, ktorá sa už nikdy nemusí zopakovať. Kam až zájde? Predsa, do oka búrky...


Dvojník


Dostojevského Dvojník v spracovaní britského režiséra Richarda Ayoadeho má prvky drámy, trileru aj komédie. Hlavný hrdina, Simon, je nesmelý a samotárky a jeho život nejde tak, ako by si prial. V práci ho prehliadajú a žena jeho snov tiež. Všetko zmení príchod Jamesa, nového kolegu, ktorý je Simonov dvojník. Povahovo je však dokonalým protikladom. Pomôže Simonovi zmeniť život k lepšiemu alebo všetko iba skomplikuje?


Loft


Napínavý triler z dielne mladej holandskej režisérky Antoinette Beumer prináša príbeh piatich ženatých priateľov, ktorí si spolu prenajmú byt, aby sa v ňom mohli oddávať svojim milenkám. Všetko ide ako po masle, kým jedného rána v byte nenájdu telo mŕtvej mladej ženy. Kto ju má na svedomí?


Poštár Pat vo filme


A nakoniec aj niečo animované – príbeh poštára Pata, skromného, ženatého otecka, ktorý s rodinou žije na britskom vidieku. Rozhodne sa, že sa zapojí do speváckej súťaže a tak sa vydá na cestu do Londýna. Ako jeho dobrodružstvo dopadne?



ĎALŠIE ČLÁNKY:


Erotická nahrávka s Cameron Diaz dorazila do kín
Batman a Superman sa proti sebe postavia v spoločnom filme
Trailer k filmu 50 odtieňov sivej
Toto je desať najlepšie platených hercov Hollywoodu
Dwayne Johnson prichádza ako Herkules
Beyoncé zverejnila upútavku na trailer k filmu 50 odtieňov sivej
OBRAZOM: Rýchlo a zbesilo 7 je hotové, takto spomínajú herci
Čaká nás Úsvit planéty opíc
Adam Sandler a Drew Barrymore sa opäť stretli v spoločnej komédii
Nicolas Cage hviezdi ako bývalý trestanec
J.K. Rowlingová píše scenár k filmu. Vráti na plátna Harryho Pottera?
Trailer k filmu 38: Rodina, reprezentácia aj splnený americký sen
Najlepšie zarábajúce filmy všetkých čias: Prvenstvá drží sci-fi

Komentáre