Život

Najväčší virál týchto dní: Prank majsterky driftu

"Veľkonočné sviatky a národné maškrty. Boom prvoaprílových inteligentných vychytávok. Každý chce každého nachytať - takto to vyšlo majsterke driftu."

Tablet.TV, 8. apríla 2015 12:00
Foto: screenshot youtube.com/Tablet.TV
Aké veľkonočné maškrty ste mali cez sviatky na stole? Buzzfeed priniesol milé video, v ktorom predstavuje veľkonočné dobroty z celého sveta. Vedeli ste napríklad, že ruský kulich, typický svojím tvarom, sa pečie v plechovke od kávy? V Libanone majú cez sviatky radi sušienky plnené ďatľami a v Holandsku si na Veľkú noc pochutnávajú na hrozienkovom chlebe plnenom mandľovým cestom.

Minulý týždeň bol významný hneď z viacerých hľadísk – mnohé firmy predstavili inteligentné novinky, ktoré vyvíjajú. Vidieť ste tak mohli schránku, ktorá sa spáruje s Android-zariadením a vy dostanete e-maily rovno v tlačenej podobe, selfie palicu, vyrezaná z dreva a potiahnutá kožou alebo najmenší dron na svete s rozpätím krídel 70 mm. O všetky tieto skvosty sa aj tento rok postaral prvý apríl. Google dokonca minulý týždeň oživil pandu, ktorá je súčasťou služby Google Now a ktorej môžte zadávať príkazy. Zatiaľ iba v angličtine. Najnovšie sa však panda s vami aj porozpráva a rozumieť bude 50 svetovým jazykom.

Hlavnou aktérkou v tomto videu, ktoré má vyše 29 miliónov videní, je malajzijská majsterka driftu Leona Chin. Profesionálna jazdkyňa sa zahrala na školáčku, ktorá si robí vodičák a poriadne si vystrelila zo začínajúcich inštruktorov autoškoly. Keď už boli z vodičky zúfalí, dali jej poslednú šancu, ktorú Leona patrične využila a predviedla svoje umenie.



ODPORÚČAME AJ:
Prvoaprílové žarty s deťmi a pre deti
Šesť tipov, ako zlepšiť svoj vzťah
Chcete vyhrať každý konflikt? Naučte sa správne argumentovať
Otecko na materskej dovolenke: Plienky, detský svet a zúfalstvo

Komentáre