Štýl

Zabudli ste si džínsy? Požičajte si od vášho miláčika

"Takzvané „boyfriend“ rifle s nízko položeným klinom sú tým, čo túto jar určite musíte mať."

Eva Frantová, 15. apríla 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Najväčším prekvapením jarnej sezóny je jednoznačne nový trend, ktorý zavládol medzi milovníčkami džínsov. Takzvané „boyfriend“ rifle s nízko položeným klinom sú tým, čo túto jar určite musíte mať.

Aj chlapčenský strih džínsov však môžete zoženštiť, a to celkom jednoducho. Zvoľte topánky na vysokom podpätku. Tie postavu opticky predĺžia a dodajú jej na ženskosti. Najlepšou voľbou sú samozrejme lodičky s trojuholníkovou špičkou, avšak pri správne zvolenej manikúre si môžete dovoliť i sandále.

Ak nie ste práve podpätkový typ, vyskúšajte chlapčenské džínsy doplniť jemnou blúzkou. Nič predsa nepôsobí ženskejšie ako kombinácia blúzky a krásnej ženskej postavy. Pokiaľ si však zvolíte priesvitný model, buďte opatrná, a to hlavne pri výbere správnej spodnej bielizne. Čipka je trendy až do chvíle, kým nepôsobí vulgárne.

Poslednou možnosťou je starý dobrý červený rúž. Žensky s ním pôsobí každá jedna z nás, a to bez ohľadu na to, či si zvolíte tmavšiu alebo bledšiu verziu. Hlavné je, aby vám pristal k pleti a splnil svoj účel. Dajte pozor, aby ste svoj outfit príliš neprekombinovali, a ak už sa naozaj rozhodnete pre rúž, ostatok voľte skôr jednoduchší.

ODPORÚČAME AJ:
Revolúcia v kontúrovaní tváre: Takto to robí Kim Kardashian
Červený rúž a červené šaty: Idú vôbec dokopy?
Už nezostáva veľa času: Štyri rady, ako v lete dobre vyzerať
Aké sú slnečné okuliare tejto sezóny? Retro štýl je stále in

Komentáre