Štýl

Už nezostáva veľa času: Štyri rady, ako v lete dobre vyzerať

"Ak chcete pôsobiť neodolateľne, stačí len poslúchnuť naše štyri jednoduché rady. "

Eva Frantová, 1. apríla 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Niektoré časti tela nám nepomôžu zakryť ani tri vrstvy oblečenia a už vonkoncom nie počas letného obdobia. Či už sa rozhodnete pre jednodielne alebo dvojdielne plavky, vaša postava bude tak či tak vystavená mužským pohľadom. Ak však chcete pôsobiť neodolateľne, stačí len poslúchnuť naše štyri jednoduché rady.


1. Cardio cardio cardio


Na steperi či bicykli si vždy na začiatku cvičenia zvoľte level rýchleho spaľovania tukov trvajúci približne tridsať minút. Vaše telo sa spočiatku zahreje a následne podá perfektný výkon. Vaše stehná a zadok dostanú zabrať rovnako, akoby ste lozili po horách niekoľkokrát týždenne.


2. Schody nie výťah


Cvičenie môže byť i praktické. Ak vám záleží na krásnom a oblom zadočku, ktorý chcete zaodieť do nových bikín, uprednostnite chodenie po schodoch pred použitím výťahu. Áno, aj takto málo stačí k tomu, aby sa vaše stehenné svaly naozaj vyformovali.

3. Keď už schody, tak poriadne


Nezabúdajte, že schody nemusí znamenať tých pár, ktoré vás delia od vášho bytu na druhom poschodí. Naozajstné výsledky vám zaručí séria opakovaní, pri ktorej sa popasujete s minimálne päťdesiatimi schodmi. Rozdelte si ich do troch sérií, pričom s každou ďalšou vezmite naraz o schod navyše.

4. Že sa to nedá? Lož


Všetko sa dá, keď sa chce. Pri cvičení to však platí dvojnásobne. Nemáte čas ani na pol hodinu naozajstného tréningu? Stačí, ak počas žehlenia či varenia nedeľného obedu urobíte 20 drepov a váš zadoček sa vám odmení. Každý deň urobte jeden či dva naviac a zmena bude raz dva na svete.

ODPORÚČAME AJ:
Plavky nadchádzajúcej sezóny vás prekvapia: 70. roky sú späť
Použili ste už sódu bikarbónu na vlasy? Nebudete veriť vlastným očiam
Poznáte triky, vďaka ktorým budete vyzerať mlado a sviežo? My áno
Viete, čo vám nesmie chýbať v jarnom šatníku? Trench coat

Komentáre