Štýl

Plavky nadchádzajúcej sezóny vás prekvapia: 70. roky sú späť

"Trendy sa nám však každý rok menia, preto je viac než len náročné vybrať si tie správne. Tím Webmagazínu však najnovšie trendy preskúmal za vás a prináša vám to najlepšie z predvádzacích mól."

Eva Frantová, 21. marca 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Jarná sezóna je už tu a keďže v oblasti módy vždy treba myslieť dopredu, už v marci nie je na škodu premýšľať nad tým, aké plavky si toto leto oblečiete počas slnečných dní strávených na pláži. Trendy sa nám však každý rok menia, preto je viac než len náročné vybrať si tie správne . Tím Webmagazínu však najnovšie trendy preskúmal za vás a prináša vám to najlepšie z predvádzacích mól.

Romantika je späť


Trendom tohto leta sa jednoznačne stáva romantika. Či už ide o plavky, šaty alebo sukne, staré dobré kvetinové vzory v kombinácii s jemnými šnúrkami a minimom látky z vás spravia bohyňu pláže. Nemáte dokonalú postavu? Nebojte sa, toto leto bude priať všetkým typom a nejaká tá nedokonalosť sa hravosťou plaviek rýchlo zakryje.

Celé, no i tak príťažlivé


Druhou variantou sú staré dobré jednodielne plavky, ktoré však aj tak majú niečo do seba. Vyberte si tie, ktoré okrem výborného materiálu žiarivých farieb obsahujú i čosi naviac. Od korálok, jemnej spony v oblasti dekoltu to môžu byť i vynechané miesta v bedrovej časti, ktoré krásne odhalia vašu pokožku a vy budete pôsobiť neuveriteľne sexi.

Skôr športovo


Ak nie ste príliš romantický typ a i v oblasti plaviek preferujete jednoduchosť a účelnosť, aj pre vás sa toto leto ničo nájde. Športové duše pokojne môžu siahnuť po jednoduchých dvojdielnych plavkách v kombinácii savej látky so športovým strihom, ktoré sa hodia na kúpanie rovnako ako na ranný beh po pláži. Skombinujte to, čo milujete, s niečím príjemným!

ODPORÚČAME AJ:
Jar je za dverami: Privítajte ju s odtieňmi NUDE
Koniec nepoddajným vlasom: Skroťte ich
Červený lak: Zase vám zanechal žlté nechty?
Horúci trend v líčení? Zoznámte sa s chromingom

Komentáre