Štýl

Horúci trend v líčení? Zoznámte sa s chromingom

"Ak ste si mysleli, že už poznáte naozaj všetko, ste na omyle. Zabudnite na jemné kontúrovanie pleti."

Eva Frantová, 4. marca 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/ Radovan Stoklasa
Jar a blížiace sa leto nám prinášajú samé novinky z módnych prehliadok. Ak ste si mysleli, že už poznáte naozaj všetko, ste na omyle. Zabudnite na jemné kontúrovanie pleti, nadchádzajúce sezóny stavte na chroming.

Čo to vlastne je?


Tento štýl líčenia je veľmi jednoduchý. Ide totiž o použitie bronzera, no nie obyčajným spôsobom. Chcete totiž pôsobiť, akoby ste práve prišli od mora, opálená, krásna a príťažlivá. Nenechajte sa zastrašiť tým, že budete vyzerať nesúmerne alebo neprofesionálne. Chroming vám zaručene prinesie pozornosť, ktorú si zaslúžite.

Ako na to?


Použite bronzer, ktorý obyčajne aplikujete na lícne kosti, čelo v okolí vlasov či čeľustnú kosť, no namiesto bežného nanášania vyskúšajte celkom inú metódu. Aplikujte ho od líca k lícu, pričom sa vždy jemne dotknete i nosu. Nič však neprežeňte, chcete predsa vyzerať slnkom pobozkaná, nie spálená ako slivka.

Rúž je vhodný tiež


Ak chcete celkový efekt doplniť o niečo naviac, naneste na pery jemný bronzový rúž. Váš celkový vzhľad neskutočne doplní a pomôže celý výzor oživiť. Je len na vás, akú farbu si zvolíte, ak ste však prirodzene bledší typ, nepreháňajte. Menej je niekedy viac, a to platí i pri chromingu.

ODPORÚČAME AJ:
Nový účes s príchodom jari: Inšpirujte sa hviezdami z Grammy 2016
Citlivá, mastná či suchá pleť? Vybrať si čistiaci gél nie je zložité
Naniesť mejkap je jednoduché, možno len robíte základnú chybu
Obchody sa plnia jarnou módou: Vieme, ktoré kúsky musíte mať

Komentáre