Štýl

Poznáte triky, vďaka ktorým budete vyzerať mlado a sviežo? My áno

"Nepotrebujete na to žiaden zázrak, veď sa presvedčte samy."

Eva Frantová, 23. marca 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš
Rána sú ťažké pre každého, ak však nechcete, aby bolo na vašej tvári vôbec niečo poznať, vyskúšajte zopár Webmagazínových trikov, ktoré vašu pleť naozaj nechajú zažiariť. Nepotrebujete na to žiaden zázrak, veď sa presvedčte samy.

Stačí studená voda


Najlacnejšou a najjednoduchšou formou, ako osviežiť svoju pleť hneď po prebudení je dávka studenej vody. Nestačí ju však len vypiť, vaša pokožka ju potrebuje rovnako. Opláchnite si tvár prúdom studenej vody, ktorá prebudí bunky a vráti im stratenú vitalitu.

Rozjasňovač: Iba kvapku


Ak neveríte na magickú moc obyčajnej vody, aj pre vás tu niečo máme. Vyskúšajte zmiešať váš krycí krém s troškou rozjasňovača. Stačí naozaj málo a vaša pleť bude v jarnom slniečku neuveriteľne žiariť. Pozor však, s aplikáciou to zbytočne neprežeňte, rozjasňovač totiž dokáže byť zradný a vašu pleť by zbytočne premastil.

Kútiky očí a maskara


Najdôležitejšie je, aby vaše oči vyzerali čerstvo. Ak ste však ponocovali, dosiahnete tento efekt naozaj len ťažko. Nič však nie je nemožné, a preto vám pomôže, ak mierne množstvo rozjasňovacej ceruzky či očného tieňa aplikujete do vnútorného kútika oka. Očné okolie sa tým neuveriteľne rozjasní a vy budete pôsobiť ako naozaj dokonale vyspatá.

ODPORÚČAME AJ:
Jar je za dverami: Privítajte ju s odtieňmi NUDE
Koniec nepoddajným vlasom: Skroťte ich
Červený lak: Zase vám zanechal žlté nechty?
Horúci trend v líčení? Zoznámte sa s chromingom

Komentáre