Štýl

Červený rúž a červené šaty: Idú vôbec dokopy?

"Nie vždy je ľahké správne zladiť jednotlivé doplnky, my však vieme, ako na to. Nechajte si poradiť!"

Eva Frantová, 5. apríla 2016 9:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Síce je obdobie plesov už dávno za nami, možno sa predsa niekam chystáte a neviete si dať rady, ako správne skombinovať váš mejkap a šaty. Samozrejme, nie vždy je ľahké správne zladiť jednotlivé doplnky, my však vieme, ako na to. Nechajte si poradiť!

Červený rúž je sám o sebe dostatočne výrazný, a preto vám k dokonalosti chýba už len naozaj málo. Nezabudnite, že základom je naozaj správny a dokonalý krycí krém. Červená totiž upúta všetku pozornosť na vašu tvár, tá preto musí pôsobiť naozaj bezchybne. Nezabúdajte na zosvetľovač, ktorý skvele zakryje kruhy pod očami i nežiadúce červené fľaky po prvých slnečných lúčoch.

It's all so red #redhair #redhead #weloveredhair #glam #sexy #red #makeup #fashion #redlipstick #rednails #eyelashes

Fotka uverejnená používateľom Julia Tosi (@juliatosi),




Pokiaľ však ide o očné tiene, tie radšej v kombinácii s červenou nechajte na pokoji. Kombinácia červených šiat a pier sa totiž s výraznými očami veľmi nemusí. Elegantný mejkap sa dá naozaj veľmi ľahko zameniť za vulgárne pôsobiaci nepodarok. Pamätajte na to, že menej je niekedy naozaj viac.




Horúci tip


Niekedy nemusí ísť práve o kombináciu pier a šiat. Ak máte nádherné nechty, prečo neukázať tie? Použite lak v rovnakom odtieni ako vaša róba a v oblasti mejkapu zvoľte jemné, prirodzené, priam až nude farby. Vyzdvihnite to, v čom ste jedinečná a práve tak sa stanete kráľovnou večera.

ODPORÚČAME AJ:
Plavky nadchádzajúcej sezóny vás prekvapia: 70. roky sú späť
Použili ste už sódu bikarbónu na vlasy? Nebudete veriť vlastným očiam
Poznáte triky, vďaka ktorým budete vyzerať mlado a sviežo? My áno
Viete, čo vám nesmie chýbať v jarnom šatníku? Trench coat

Komentáre