Štýl

Revolúcia v kontúrovaní tváre: Takto to robí Kim Kardashian

"S prichádzajúcimi teplými dňami sa okrem nášho šatníka zmení i štýl nášho líčenia. Vyskúšajte preto novinku od vizážistky Kim Kardashian, Sandbagging!"

Eva Frantová, 7. apríla 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Kontúrovanie tváre sa v poslednej dobe stalo neodmysliteľnou súčasťou nášho každodenného mejkapu. Tmavšia farba na lícne kosti, bledšia do oblasti očí, nosu či pier. S prichádzajúcimi teplými dňami sa však okrem nášho šatníka zmení i štýl nášho líčenia. Vyskúšajte preto novinku od vizážistky Kim Kardashian, Sandbagging!

Čo to vlastne je?


Ide o novodobú metódu nanášania púdru tak, aby naozaj splnil svoj účel na miestach, kde ho jednoznačne najviac potrebujete. Kúzlo nie je v tom, aký púder použijete, ale v správnej technike. Postupujte jednoducho tak, ako pri bežnom líčení, pri použití púdru sa však pri oblasti pier a očí zastavte o niečo dlhšie.

Prečo práve oči a pery?


Tieto oblasti tváre najviac podliehajú tvorbe vrások, v ktorých sa zachytáva nielen mejkap, ale i pot. V letnom období nám tak dokáže pokaziť nejedno zdĺhavé líčenie očí či pier. Naneste preto naozaj vyditeľne hrubú vrstvu púdru, ktorú nechajte pôsobiť približne 10 až 15 minút.

A čo ďalej?


K dokonalému výsledku už stačí naozaj len málo. Zvyšky púdru, ktoré sa nevstrebali alebo nevsiakli jednoducho oprášte štetcom až pokým vaša pleť neostane hladká bez jediného náznaku použitia väčšieho množstva tohto malého zázraku. Ak si však stále nie ste istá, či Sandbagging zvládnete, pozrite si jednoduché video, ktoré vás ubezpečí o tom, aká jednoduchá táto metóda vlastne je.



ODPORÚČAME AJ:
Plavky nadchádzajúcej sezóny vás prekvapia: 70. roky sú späť
Použili ste už sódu bikarbónu na vlasy? Nebudete veriť vlastným očiam
Poznáte triky, vďaka ktorým budete vyzerať mlado a sviežo? My áno
Viete, čo vám nesmie chýbať v jarnom šatníku? Trench coat

Komentáre