Štýl

Aké sú slnečné okuliare tejto sezóny? Retro štýl je stále in

"Ako si však vybrať ten pravý model tak, aby bol štýlový a zároveň ladil s vašou osobnosťou? "

Eva Frantová, 31. marca 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Slnečné okuliare sú dôležitým doplnkom nejednej z nás. Nielenže nás chránia pred slnečnými lúčmi a nebezpečným UV žiarením, sú navyše i neodmysliteľným módnym doplnkom, ktorý patrí k letu viac než čokoľvek iné. Ako si však vybrať ten pravý model tak, aby bol štýlový a zároveň ladil s vašou osobnosťou?

Do zelena či do hneda


Pokiaľ ide o tú správnu farbu, trendom zostávajú zemité odtiene, ktoré navodzujú pocit spojenia s prírodou. Vyberte si model, ktorý spája neutrálne farby s tmavými sklami meniacimi sfarbenie v závislosti od slnečných lúčov a udávajte trend na najbližšie obdobie.

Pri výbere tvaru sa nechajte uniesť


Rok 2016 naozaj praje odvážnym a preto sa nebojte vyskúšať niečo nové. Máte chuť vyskúšať okrúhly typ podobný okuliarom Harryho Pottera či retro tvar, ktorý vidíte na fotkách starej mamy? Všetko je dovolené! Čím bláznivejšie, tým lepšie. Skúste sa však vyhnúť nepriesvitným sklám, pôsobia totiž neprístupne a fádne.


Dva či tri modely sú stále v norme


Máte už jedny okuliare doma? Nevadí! Slnečných okuliarov predsa vždy treba viac. Jednoduchší model si zvoľte na cestu do práce, ten bláznivejší na piatkové voľné poobedie. Kto vám môže kázať, koľko okuliarov máte vlastniť, ak ešte k tomu ide o váš letný štýl?

ODPORÚČAME AJ:
Plavky nadchádzajúcej sezóny vás prekvapia: 70. roky sú späť
Použili ste už sódu bikarbónu na vlasy? Nebudete veriť vlastným očiam
Poznáte triky, vďaka ktorým budete vyzerať mlado a sviežo? My áno
Viete, čo vám nesmie chýbať v jarnom šatníku? Trench coat

Komentáre