Štýl

Vyrážky na dekolte už dávno nie sú in: Ako sa ich účinne zbaviť?

"Leto sa pomaly blíži. Čo tak zlepšiť kvalitu svojej pleti?"

Eva Frantová, 14. apríla 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Leto sa pomaličky blíži. Znamená to, že budeme potrebovať nielen nové plavky, šaty či klobúk, ale niektoré z nás i novú postavu. Ak si však myslíte, že na tvrdý tréning už nemáte dostatok času, možno postačí i menšia zmena na to, aby ste sa naozaj cítili lepšie. Čo tak zlepšiť kvalitu svojej pleti?

Každodenne sa staráme o svoju tvár, hydratujeme ju, čistíme a krémujeme. Rozmýšľali ste už však nad tým, že i váš dekolt si zaslúži primeranú starostlivosť? Ak sa vám na ňom navyše i tvoria vyrážky, máte o dôvod naviac naozaj sa začať o svoj dekolt starať.

Ako na to?


Odborníci odporúčajú veci príliš nekomplikovať. Stačí, ak sa zameriate na kvalitné prečistenie pleti hneď po umytí, a to peeplingom, čistiacim mliekom a následne hydratačným krémom. Nezabúdajte, že oblasť dekoltu sa v slnečnom počasí zvykne potiť. Noste preto priedušné oblečenie, ktoré pokožku nechá dýchať.

Ľad dokáže zázraky


Malým tajomstvom, ktoré vám s radosťou prezradíme sú i zázračné účinky ľadu. Kocka ľadu priamo aplikovaná na dekolt nielenže pôsobí upokojujúco a očistne, ale pokožku zároveň prekrví, stiahne póry a schladí vás v horúcom počasí.

Zmeňte stravu


K tvorbe akné prispieva aj vaše stravovanie. Skúste sa zamerať na prísun vitamínov prostredníctvom konzumácie dostatočného množstva ovocia a zeleniny. Vyhýbajte sa sladeným nápojom, jedlám s pridaným cukrom a sladkostiam na prvom mieste. Tablička čokolády nespôsobí katastrofu, ale niečo sladké po každom jedle už áno.

ODPORÚČAME AJ:
Revolúcia v kontúrovaní tváre: Takto to robí Kim Kardashian
Červený rúž a červené šaty: Idú vôbec dokopy?
Už nezostáva veľa času: Štyri rady, ako v lete dobre vyzerať
Aké sú slnečné okuliare tejto sezóny? Retro štýl je stále in

Komentáre