Štýl

VLNENÁ MÓDA: Toto vám v zimnom šatníku nesmie chýbať

"Možno si pomyslíte, že vlna sa vzťahuje len na svetríky, no ste na omyle. Tento materiál má oveľa väčšie využitie. A túto zimu sú trendy najmä vzory inšpirované Vianocami. Tu je päť tipov!"

Diana Vaculová, 17. novembra 2014 14:00
New Yorker Foto: New Yorker


Aj vy už začínate chytať vianočnú náladu? A čo sa tak aj obliecť? Nie, teraz nemáme na mysli rôzne kostýmy alias Santa Clausova žena. Móda Vianoc, ktorá však vskutku fičí je tá, ktorej vzory sa inšpirovali vločkami. Ak spojíte červenú, krémovú a modrú, máte vyhraté. Inšpirujte sa spolu s nami.

Teplá pokrývka hlavy


Nie ste klobúkové typy? Potom vyskúšajte čapice. Pokojne siahnite aj po tých, čo majú brmbolce, nie už dávno ich nenosia iba deti. Trendy športový look si vďaka nim môžete vyčarovať i vy. Nezabúdajte však na vzor, ktorý je teraz hitom. Zažiarite!
F&F Foto: F&F


Klasický svetrík


Zima by asi nebola zimou, keby ste vo svojom šatníku nemali niekoľko trendy svetríkov. No po akých siahnuť? Určite by ste mali vlastniť také, ktoré sa prevliekajú cez hlavu. Vlnený materiál, svieže farby Vianoc a outfit hviezdy je na svete. Nebojte sa experimentovať a doplňte ho o zaujímavé čižmy či nohavice.
H&M Foto: H&M


Zipsy sú in


Teraz nemáme na mysli tie na nohaviciach. Reč je o mikinách so zipsami. Nielenže vás príjemne zahrajú, no okrem iného majú i tú výhodu, že si počas ich vyzliekania nepokazíte vlasy. Tým, že sú na zips môžete ich nosiť zapnuté aj voľne rozopnuté, čím dáte priestor tomu, aby vyniklo i vaše trendy tričko či károvaná košeľa, s ktorou môžete tento pulóver doladiť.
New Yorker Foto: New Yorker


Aby aj ruky ostali v teple


Nie, váš look sa skutočne nemusí celý niesť iba v troch základných farbách, a to červená, modrá a krémová. Siahnuť môžete aj po tmavších odtieňoch hnedej. Okrem toho rukavice, ktoré majú vlnené prvky sú tým, čo by vám tento rok v šatníku skutočne nemalo chýbať. Príjemne vás budú hriať a sú šik!
Reserved Foto: Reserved


Ozdoba krku nesmie chýbať


V zime by naše krky mali zdobiť šály od výmyslu sveta. Nebojte sa experimentovať a zabudnite na klasické čierne či hnedé, alebo iné jednofarebné, ktoré vás žiadnym spôsobom nezvýraznia. Vyskúšajte bordovú, červenú, modrú, vyskúšajte niečo iné. Buďte iná, buďte trendy!
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer


ODPORÚČAME AJ:
Chcete na stužkovej zabodovať? Nepodceňte vizáž a styling
Módne (s)hity, ktoré na Slovensku fičia. Tohto sa vyvarujte
Nestihli ste si umyť vlasy? Tu sú tri tipy ako to zamaskovať
Móda hip-hopu, ktorá už nie je in. Tomuto sa vyhnite
Oblečte sa ako hviezdy. Tu je päť tipov

Komentáre