Štýl

Móda hip-hopu, ktorá už nie je in. Tomuto sa vyhnite

"Hip-hop. Štýl hudby, života, aj obliekania. Jeho vyznávačky však často prestrelia, najmä čo sa týka kúskov v ich šatníku. Týmto štyrom veciam sa radšej vyvarujte!"

Diana Vaculová, 5. novembra 2014 8:00
Foto: New Yorker


Idete na hip-hopový koncert a chcete vyniknúť? Alebo jednoducho milujete voľnejší štýl, pohodlie a šmrnc? Potom si však musíte ujasniť, čo je ešte in, a čo je už, bohužiaľ, alebo aj chvalabohu out. My vám prinášame štyri tipy na veci, ktoré si na seba už určite nedávajte!

Klin pri kolenách


Najhoršie, čo vyznávači tohto štýlu robia je, že nosia nohavice či tepláky, ktorých klin im končí až niekde pri kolenách. Nie, nepôsobí to štýlovo. Skôr tak, akoby vám tam niečo plávalo alebo akoby vám nedajbože ušlo. Takže, keď už chcete voľný štýl, skúste boyfriend džínsy, tie majú tiež trošku nižší klin, avšak nepôsobia akoby ste mali v nohaviciach niečo navyše a okrem toho sú tento rok mimoriadne in.

Foto: Marks and Spencer


"Trendy" nápisy na šiltoch


Ach tie známe hip-hoperské panvice. Poddali sa im mnohí páni a i dámy. Tento (s)hit má však ďaleko od trendov. Ak už chcete nosiť pokrývku hlavy, ktorá sa hodí k voľnému štýlu, vsaďte radšej na klasické pletené čapice, samozrejme máme na mysli tie voľnejšie, ktoré budú pôsobiť padavo a zároveň trendy.

Foto: New Yorker


Doplnky, ach tie doplnky


Hrubé reťaze, veľké kruhy, všetko v zlatých odtieňoch, hlavne nech sú výrazné. Možno by bolo lepšie, ak by ste sa týmto doplnkom vyhli. Ťažké retiazky omotané na vašich krkoch totiž pôsobia lacno, no a tie kruhové náušnice pripomínajú skôr ženy z afrických kmeňov, ktoré s nimi ako prvé prišli, než nejaký šmrnc. Ak už chcete svoj casual outfit doplniť o zaujímavé kúsky, vsaďte radšej na výraznejšie tenisky či zaujímavú športovú kabelku.

Foto: H&M


Trigovica od frajera


Ak ste na festivale, je vám zima a váš priateľ vám požičia svoju mikinu, dobre. Ale prečo preboha chodíte po uliciach v o troch číslach väčších trigoviciach? Nie je to sexy, ani trendy. Ak máte rady mikinky pokojne ich noste, ale vo vašej konfekčnej veľkosti.

Foto: F&F


ODPORÚČAME AJ:
Oblečte sa ako hviezdy. Tu je päť tipov
Päť tipov, ako sa vyvarovať nevhodným topánkam
Päť beauty trendov, vďaka ktorým zažiarite
Desať kúskov, ktoré dvadsiatničke nesmú v šatníku chýbať
Päť tipov, ako sa stať kráľovnou stužkovej. Inšpirujte sa

Komentáre