Štýl

Špicaté či hranaté? Už sa nemusíte rozhodovať, prichádza Squareletto

"Krásne ruky to áno, ale nie za cenu vypichnutého oka pri aplikácii maskary. My však poznáme bezpečnejšiu alternatívu. Vyskúšali ste už squareletto?"

Eva Frantová, 10. apríla 2016 11:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Obľúbili ste si dlhé špicaté gélové nechty, ktoré stačí vymeniť či dorobiť raz za mesiac a sú odolné takmer voči všetkému? Nie ste sama, kto podľhol tomuto trendu. Čo však na špicatých nechtoch naozaj nemusíme je, že nie sú práve symbolom bezpečnosti. Krásne ruky to áno, ale nie za cenu vypichnutého oka pri aplikácii maskary. My však poznáme bezpečnejšiu alternatívu. Vyskúšali ste už squareletto?

Tieto nechtíky sú jednoducho len kombináciou hranatých a špicatých gélových zázrakov. Nejde vlastne o nič, len o malú zmenu tvaru. Vaše nechty budú stále rovnako dlhé a krásne, ba čo viac, budú pôsobiť ešte o niečo elegantnejšie.




Ako pri všetkých gélových nechtoch, i tento typ vyžaduje určitú dĺžku, ktorú len ťažko docielite prirodzenou cestou. Preto sa nebojte zájsť za odborníčkou, ktorá naozaj vie čo robí a vykúzli vašim nechtíkom dokonalý tvar.




Najúžasnejšieho na tejto novinke je praktickosť squareletto nechtov. Garantujeme vám, že v práci, pri písaní správ či ťukaní do klávesnice nebudete mať podobný problém ako doteraz. Hranaté zakončenie sa hodí na každý deň rovnako ako ku krásnym koktejlovým šatám na piatkový večer. Vyskúšajte tvar squareletto a už nikdy sa ho nevzdáte!

ODPORÚČAME AJ:
Revolúcia v kontúrovaní tváre: Takto to robí Kim Kardashian
Červený rúž a červené šaty: Idú vôbec dokopy?
Už nezostáva veľa času: Štyri rady, ako v lete dobre vyzerať
Aké sú slnečné okuliare tejto sezóny? Retro štýl je stále in

Komentáre