Štýl

Revulácia v očnom mejkape: Skúste bronzové očné tiene

"Farbu bronzu poznáme na toľko spôsobov, že si svoj obľúbený odtieň nájde naozaj každá jedna z nás. "

Eva Frantová, 20. apríla 2016 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Martin Baumann
Niekomu sa hodia hnedé odtiene, inému zase skôr tie do fialova. Farbu bronzu však poznáme na toľko spôsobov, že si v nej ten svoj odtieň nájde každá jedna z nás. Ak stále neveríte, Webmagazín vám prezradí, ako si tieto očné tiene jednoducho zamilujete.

Prvým krokom k dosiahnutiu želaného efektu je správny podklad. Nezabudnite aplikovať podkladovú bázu, aby vaše tiene naozaj vydržali celý deň. Následne naneste hnedý odtieň do celej oblasti viečka. Nebojte sa, že niečo preženiete, základ pre bronzovú farbu musí byť predsa dostatočný.

Pre zosvetlenie vášho pohľadu, aplikujte do vnútorného okraja zlatistú farbu, ktorá bude zachádzať priam do bielej. Váš vnútorný kútik musí byť zosvetlený, preto aplikujte farbu naozaj dôkladne.

Nakoniec naneste samotný odtieň bronzovej, ktorý korešponduje s vašim typom pleti. Ak máte tmavšiu pokožku, zvoľte prirodzene tmavší odtieň, ktorý nebude pôsobiť lacno. Svetlejšie typy si môžu dovoliť experimentovať i o trochu viac. Skúste bronzovú, ktorá prechádza takmer do zlata, vaše oči krásne otvorí a vám dodá neobyčajný pôvab.

ODPORÚČAME AJ:
Špicaté či hranaté? Už sa nemusíte rozhodovať, prichádza Squareletto
Čo si obliecť,keď sa jarné počasie nevie rozhodnúť?
Vyrážky na dekolte už dávno nie sú in: Ako sa ich účinne zbaviť?
Zabudli ste si džínsy? Požičajte si od vášho miláčika

Komentáre