Štýl

Čo si obliecť,keď sa jarné počasie nevie rozhodnúť?

"Rozhodnutie, čo na seba pred odchodom z domu sa v premenlivom aprílovom počasí naozaj zdá komplikované. "

Eva Frantová, 12. apríla 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Minulý týždeň nás prepadli dvadsať stupňové teplá, no odrazu zase prší a fúka. Rozhodnutie, čo na seba pred odchodom z domu sa v premenlivom aprílovom počasí naozaj zdá komplikované. Základom tejto sezóny je však nevrstviť. Ako? Webmagazín pozná odpoveď.

Kožená bunda je stále in


Ak naozaj neviete, čo na seba, skúste si na sveter či kardigan prehodiť koženú bundu. Je ľahká, priedušná a napriek tomu zahreje. Nespoliehajte sa na ňu, keď je vonku desať stupňov, ak však svieti jarné slniečko a pofukuje mierny vánok, bude pre vás tou ideálnou voľbou. Skvelé na nej je i to, že sa dá skombinovať s takmer hocičím a predáva sa už skoro v každej obľúbenej farbe. Vyskúšajte hnedú alebo béžovú, prečo nie?

Kožušinky sú novým hitom


Pokiaľ ide o kožušinu, nemyslíme tým huňaté bundy, ktoré sú ťažké a príliš hrubé na to, aby sa nosili počas jarných dní. Ide skôr o svetre, ktoré kombinujú jemnú bavlnu s umelou kožušinou a tvoria tak nielenže skvelý módny kúsok, ale i dostatočne teplú vrstvu proti nepríjemnému jarnému dažďu.

Trench coat


Poslednou, ale nestarnúcou možnosťou je jednoznačne trench coat. Tento neodmysliteľný jarý kúsok nielenže spája eleganciu a úžitkovosť, je i nepremokavý, dostatočné dlhý, aby ochránil i citlivé partie v oblasti chrbta, ale hlavne je jednoznačnou hviezdou jarného šatníka. Ak ste ešte nepodľahli jeho čaru, možno vás presvedčí, ak si o jeho univerzálnosti prečítate viac.

ODPORÚČAME AJ:
Revolúcia v kontúrovaní tváre: Takto to robí Kim Kardashian
Červený rúž a červené šaty: Idú vôbec dokopy?
Už nezostáva veľa času: Štyri rady, ako v lete dobre vyzerať
Aké sú slnečné okuliare tejto sezóny? Retro štýl je stále in

Komentáre