Štýl

Počas babieho leta ukážte kolená, tu je päť tipov

"Leto je už na konci, no peknému počasiu ešte dúfajme neodzvonilo. Preto by ste mali, kým sa dá, prevetrať vaše letné kúsky. Ideálne také, ktoré upozornia na vaše sexi nohy."

Diana Vaculová, 3. septembra 2014 6:00
Ann Christine Foto: Ann Christine


Aj vy ste sa už zmierili s teplotami okolo dvadsiatky, gumákmi, dlhými nohavicami a bundou? Nesmúťte, september vždy prináša zopár krásnych dní, ktoré by ste určite mali využiť na šik letné outfity. Aké? To vám prezradíme nižšie, inšpirujte sa spolu s nami.

Ako dáma


Overaly sa stali módnou ikonou. Určite by preto mali byť súčasťou každého šatníka. Okrem toho, že sú vhodné takmer na každú príležitosť, sú aj neskutočne pohodlné, teda ak zabudneme na problém s ich vyzliekaním. Minimálne preto by ste si ten váš ešte aspoň raz mali obliecť. Napríklad na večeru s priateľmi či do kina. Čierna klasika je na to ako stvorená.
F&F Foto: F&F

Za rebelku


A ešte chvíľu pri tých overaloch zostaneme. Tentoraz však zabudnite na look nežného dievčaťa a siahnite po trošku odvážnejšej verzii. A aby ste look rebelky dokonalo podtrhli, skombinujte kožu s károm. Výsledok? Neuveriteľný!
Jennyfer Foto: Jennyfer

Look romantičky


Áčková sukňa, top zastrčený v nej a sandále na opätku. Môže niečo pôsobiť ešte viac ženskejšie? Asi nie. Preto by ste ich mali ešte predtým, ako ich definitívne vymeníte za svetre, čižmy či kabáty, určite prevetrať. Nebojte sa siahnuť po výrazných letných farbách. Rozlúčte sa s letom štýlovo.
Karen Millen Foto: Karen Millen

Šik v minišatách


Aj vám budú v zime chýbať letné večery v šatách a sandáloch? Tak ich ešte vynoste, kým môžete. Siahnite po mini, ukážte svetu vaše sexi nohy a nebojte sa zaexperimentovať so vzormi. Veď tie boli hitom tohto leta.
New Yorker Foto: New Yorker

Šortky po kolená


Po prvé, sú trendy. Po druhé, je to zmena. No a po tretie? Zažiarite! Najmä, ak siahnete po nezvyčajnom materiáli či strihu. Nebráňte sa napríklad koži. A už vôbec nebuďte proti jej skombinovaniu s eleganciou. Zabudnite na to, že s koženými nohavicami môžete ísť akurát tak jazdiť na motorkách. Teraz je všetko inak. Kancelársky outfit môžete vykúzliť aj s nimi!
H&M Foto: H&M

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Chystáte sa na last minute? Inšpirujte sa plavkami zo svetových mól
Šesť letných pulóvrov, ktoré si zamilujete
Čierna je trendy stále, aj v lete
S týmito potlačami vždy zažiarite
Oblečte sa do MAXI kúskov
Päť tipov, ako zažiariť v šortkách
Päť druhov šiat, ktoré toto leto musíte mať!

Komentáre