Štýl

Lak na nechty je všestranný, tu je sedem tipov na jeho využitie

"To, že zdobí nechty takmer každej ženy, nie je žiadnou novinkou, no my vám prinášame sedem tipov, ako ho zužitkovať spôsobmi, o akých sa vám doposiaľ ani len nesnívalo."

Diana Vaculová, 22. augusta 2014 6:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Michal Svítok


Vynaliezavosť v dnešnej dobe nepozná hraníc, hlavne, ak vďaka nej môžete aj efektívne ušetriť. Stačí nechať vašej fantázii voľný priebeh a nebudete sa stačiť čudovať, s čím všetkým príde. Tentoraz vám prinášame sedem rozličných tipov na využitie obyčajného laku na nechty. Tak ušetrite peniaze a zaexperimentujte.

Alergia verzus šperky


Máte problém s alergickými reakciami spustenými práve bižutériou? Tu je jeden skvelý tip od našich starých mám. Natrite si ju priesvitným lakom. To isté môžete urobiť aj ak máte problémy napríklad s gombíkmi na nohaviciach, ktoré vám zanechávajú na pohľad nepríjemné fľaky na tele. Tak môžete dať stop svrbeniu, štípaniu či páleniu. A len tak medzi rečou, ak už budete tu bižutériu lakovať, môžete si ju aj ozvláštniť. Tak sa razom z nevýrazných kovov môžu stať zaujímavé trendy kúsky.

Niečo pre pánov


Asi všetci muži sú milovníkmi áut. No vedia aj o triku so ženskými lakmi na nechty? Malé škrabance môžete nechať zmiznúť práve vďaka nim. Stačí si zaobstarať jeden lak v odtieni vášho tátoša.

Listy sú klasika


Aj vy občas zatúžite po výmene listov so svojou láskou? Alebo jednoducho posielate poštu, ktorá je diskrétna? Použite namiesto vašich slín lak na nechty. Vybabrete tak nie len so zvedavou poštárkou a jej naparovacou kanvicou, ale aj s prípadným poškodením vonkajšej strany s menom adresáta – ten môžete rovnako potrieť priesvitným lakom, ihneď bude odolnejší.

Silonky


No ktorej z vás sa to už aspoň raz v živote nestalo? Očká na silonkách sú jednoducho postrachom každej ženy. Nemusí to tak však byť. Stačí, ak budete mať po ruke jeden priesvitný lak, ten natriete na začiatok a koniec očka, vďaka čomu sa už ďalej nebude rozrastať.
Ilustračné foto Foto: TASR/AP Photo

Očko na ihle


A ešte chvíľu pri tých očkách zostaneme. Ktorej z vás už nepílilo nervy problematické navliekanie nite do ihly? Problém môžete vyriešiť úplne jednoducho. Stačí, ak konček nite natriete lakom na nechty. Ten stvrdne, čo spôsobí, že sa bude dať bez problémov navliecť.

Ženy a topánky


Ženy milujú topánky. Je to jednoducho ich súčasť. No o to viac im je ľúto, ak sa niektoré z ich obľúbených kúskov poškodia. Riešením môže byť aj v tomto prípade lak na nechty v rovnakej farbe, ako je vaša topánka. Zatriete znehodnotené miesto a máte po probléme. Rovnako môžete riešiť aj situáciu s poškodeným nábytkom či prasknutými alebo ošúchanými keramickými predmetmi. Hor sa do renovovania!

Separácia


Nie, teraz nemáme namysli triedenie odpadu. Ide o separáciu zväzku kľúčov alebo každého iného zväzku s totožným obalom. Stačí, ak si ich označkujete s lakmi na nechty a státie pred dverami so skúšaním rôznych možností sa ihneď skráti na minimum.

ĎALŠIE ČLÁNKY:


OBRAZOM: Keď sú nechty umením
Chcete mať krásnu pleť? Nepodceňujte starostlivosť v mladom veku
Top dvadsať babských rád pre krásu
Odborníčka radí: Ako si udržať krásny mejkap aj v lete
Krajšie bruško za 30 dní. Viete, ako na to?
Zvodné francúzske líčenie? S nami ho zvládnete za pár minút!
Púšťate sa do chudnutia? Toto rozhodne nevečerajte!
Ďalšia z radu bláznivých diét: Plast našitý na jazyk!
Vajíčka, koláče či hladovka, tieto diéty radšej neskúšajte
Sukne, šaty, šortky a? Tenisky!

Komentáre