Štýl

OBRAZOM: Keď sú nechty umením

"Svadobný motív, divoký západ či koncert manželov rapera Jay-Z a speváčky Beyoncé, to všetko sa zmestí na priestor tak malý, ako sú nechty. Pozrite si malý výber v našej galérii."

Webmagazin.sk, 15. augusta 2014 11:00
Ukážka umeleckej manikúry japonskej manikérky Miho "Mei" Kawajiriovej s témou spoločného koncertu manželov raprea Jay-Z a speváčky Beyoncé. Foto: TASR/AP Photo


Nechtový dizajn je v dnešnej dobe veľmi populárny. Kto nemá vo svojom okolí ženu s gélovými nechtami či aspoň dokonalou manikúrou, určite je len málo všímavý. Ženy si na svoju vizáž potrpia a áno, dôraz kladú aj na také detaily, ako trendová manikúra. Nuž, s dobou kráča všetko, aj naše nechty.

Videli sme už asi všetko – od dlhých špicatých na neónovo namaľovaných pazúrikov až po krátke veselé nechtíky – každý v inej farbe. Čo však dokážu skúsené manikérky, je niekedy až neuveriteľné.

Vďaka ich šikovným rukám a kreatívnym hlavám môžete mať na končekoch prstov namaľovaný divoký západ, vlastnú svadbu či dokonca koncert obľúbenej hviezdy. Veď, pozrite sa na to sami.


ĎALŠIE ČLÁNKY:


Top dvadsať babských rád pre krásu
Odborníčka radí: Ako si udržať krásny mejkap aj v lete
Krajšie bruško za 30 dní. Viete, ako na to?
Zvodné francúzske líčenie? S nami ho zvládnete za pár minút!
Púšťate sa do chudnutia? Toto rozhodne nevečerajte!
Ďalšia z radu bláznivých diét: Plast našitý na jazyk!
Vajíčka, koláče či hladovka, tieto diéty radšej neskúšajte
Sukne, šaty, šortky a? Tenisky!

Komentáre