Štýl

Buďte krajšia aj bez plastík, tu je sedem tipov

"Niektoré dámy sa rozhodli pre plastické operácie dúfajúc, že tak dosiahnu krajší zovňajšok. My vám však prinášame menej drastické metódy, vďaka ktorým budete prirodzene nádherné."

Diana Vaculová, 27. júna 2014 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Milan Kapusta


Všetky ženy sa snažia vylepšovať na sebe to, čo sa dá. Či už pomocou mejkapu, správneho outfitu alebo dokonca plastík. My sme fanúšikmi tých prirodzenejších ciest, a preto vám prinášame sedem tipov na to, ako vyzerať fantasticky bez pomoci chirurgov či bolestivých zákrokov. Inšpirujte sa spolu s nami.

Bohatšia hruď


Ak ste po vašej mame nezdedili predispozíciu na trojky prsia, nezúfajte. Ešte stále nemusíte ísť pod nože. Stačí, ak zainvestujete do kvalitnej podprsenky. Tentoraz však nie je reč o 20 či 30 eurovej záležitosti. Zakúpte si kvalitnú push-upku a sledujte, aké zázraky robí s vašou hruďou.

Pery ako Angelina Jolie


No ktorá by po takých netúžila? Osvedčeným trikom je linka na pery. Menej známym, no veľmi efektívnym, je aj prejdenie si po perách zubnou kefkou, ktorá nielen zjemní ich povrch, ale aj spôsobí akési optické zväčšenie.

Sexi nos


Mnoho žien nie je spokojných so svojim nosom napriek tomu, že muži si ho takmer nevšímajú. Nevadí, aj pre vás máme šikovný tip. Naučte sa modelovať vašu tvár. Na internete nájdete mnoho videí, ktoré vám s tým pomôžu. Ak by ste si však predsa len nevedeli rady, celý háčik je v tom, že si na nos nanesiete matný podkladový krém a aj matný mejkap, zatiaľ čo na zvyšok tváre si aplikujete rozjasňujúci odtieň.

Pevné bruško


Potrebujete byť narýchlo fit do nových šiat? Žiaden problém. Investujte do kvalitnej formovacej bielizne, pod ktorú sa jednoducho všetky nedostatky schovajú. No a ak by ste chceli dlhodobejšie riešenie, skúste si ísť aspoň dvakrát za týždeň zabehať. Nielen, že si vylepšíte kondičku, no vaše bruško a i celé telo naberie úplne nový look.
Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Hustá hriva


Mnoho žien vlastní nespočetné množstvo prípravkov, no výsledok sa nedostavuje. Chyba teda možno vôbec nie je vo vašich vlasoch, ale vo vašej kaderníčke. Zmeňte účes a i ju. Prestrih vás nielen omladí, ale pomôže aj vašim vlasom, ktoré sa ihneď vzchopia.

Kruhy pod očami


Mnohé ženy majú problém s tmavými kruhmi pod očami. Okrem toho, že by ste asi mali zmeniť životosprávu, menej piť kávu či iné energetické nápoje a radšej sa dobre vyspať, môžete vsadiť aj na kozmetiku. V tomto prípade je skvelou voľbou svetlejší podkladový krém, ktorý ich dokonale prekryje.

Krajšia pleť


Investovať do pleťových masiek či drahých masáži a peelingov je jedna vec. No najväčší vplyv na vašu pokožku majú potraviny. Ak ešte stále neviete ktoré, nevadí. Podstatné je vylúčenie cukrov, ktoré je nutné nahradiť zdravšími produktmi. Hor sa do toho!

SÚVISIACE ČLÁNKY:


Krajšia pokožka už o pár dní, stačí jesť tie správne potraviny
Chcete byť krajšia? Riaďte sa týmito pravidlami
Desať pravidiel, vďaka ktorým budete vždy vyzerať očarujúco
Vlasové desatoro: Týmto prehreškom voči vašej hrive sa radšej vyhnite!
Päť tipov, ako získať sexi postavu do plaviek

Komentáre