Štýl

Chcete byť krajšia? Riaďte sa týmito pravidlami

"Niektoré ženy si myslia, že krásne môžu byť len vďaka luxusným kúskom oblečenia či drahým doplnkom. Chyba! Tu je desať tipov, ako vyzerať lepšie takmer zadarmo."

Diana Vaculová, 18. júna 2014 6:00
Ilustračné foto Foto: TASR/František Iván


Každá žena chce vyzerať krajšie. A každú ženu trápi niečo iné. Preto sme sa rozhodli priniesť desať neutrálnych tipov, vďaka ktorým budete vyzerať fantasticky za každých okolností! A nepotrebujete na to ani tisíce na účte. Inšpirujte sa spolu s nami!

Pivo


Ste milovníčkou piva? Nie? Nevadí. Nemusíte ho piť, stačí, ak si ním opláchnete vlasy. Nech to znie akokoľvek čudne, budú vďaka nemu vitálne, lesklé a vy budete vyzerať ešte o niečo lepšie.

Zregenerujte si telo


Peeling celého tela dokonale prekrví pokožku, vďaka čomu bude oveľa krajšia. Recept je jednoduchý. Zmiešajte dve polievkové lyžice soli s dvoma lyžicami olivového oleja a jemne vmasírujte túto zmes do vašej pokožky. Po dokončení zvyšky z tela zmyte a natrite sa hydratačným krémom. Výsledok bude neskutočný!

Hollywoodsky úsmev


Chcete mať žiarivo biely úsmev ako filmové hviezdy? Použite jahody! Tie totiž obsahujú kyseliny, ktoré dokonale odstraňujú všetky nečistoty z vašich zubov. Ak si teda raz za čas vyčistíte vaše zuby práve zmesou z jahôd a čistej vody, možno sa vyhnete nechcenej návšteve stomatológa.

Zrelaxujte sa


Zbožňujete kúpeľ? Skvelé! No pre zmenu sa teraz neumývajte iba čistou vodou. Pridajte do nej pol litra horúceho mlieka, v ktorom bude rozpustených desať lyžíc medu. Užite si tento relax aspoň dvadsať minúť a tešte sa z vášho dokonale zregenerovaného tela.

Pleť ako bábätko


Ak túžite po dokonalej pokožke, pite zelený čaj! Má schopnosť odstraňovať z tela škodlivé látky, vďaka čomu vyčistí aj vašu pleť a zanechá ju dlhodobo hebkú.
Bez popisu Foto: Ilustračné foto

S úsmevom na perách


Vedeli ste, že ženy, ktoré sa viac usmievajú a menej mračia, vyzerajú krajšie? Ak budete plná pozitívnej energie, nielen, že bude šťastnejšia, ale prejaví sa to určite aj na vašej pleti. Pretože práve počas vyjadrovania negatívnych emócií sa vám na tvári tvorí oveľa viac vrások. Takže, ak vás niekto predsa len vyvedie z miery, radšej sa pousmejte.

Medulienka


Ak chcete mať jemné a hebké pery, dokonalou pomôckou je med. Natrite si ho na ne a počkajte asi pätnásť minút.

Šatník


Noste to, čo sa vám páči a to, v čom sa cítite dobre. Samozrejme, nezabudnite sa inšpirovať trendmi, no ak vám niečo nie je po chuti, nekupujte si to len preto, že to nosia známe osobnosti. Vypestujte si svoj vlastný štýl a buďte in!

Stop popraskaným rukám


To, že máte pekne nalíčenú tvár, dobrý účes a trendy outfit, ešte neznamená, že ste krásna. Hlavne, ak vaše ruky vyzerajú ako po celodennej brigáde na stavbe. Ak teda chcete, aby radšej vyzerali ako ruky dámy, máme pre vás zaručený recept. Natrite si ich teplým mliekom zmiešaným s droždím a nechajte túto zmes pôsobiť asi dvadsať minút.

Ozdravte svoje telo


A doprajte mu saunu! Alebo aj celodenný wellness pobyt. Nielen, že to prospeje vášmu zdraviu, ale budete sa zároveň cítiť plná energie.

Komentáre