Štýl

Chcete tetovanie? Vieme, kde ho musíte mať

"Ak chcete byť naozaj trendy, zabudnite na metalické tetovanie. Trendy je totiž to nefalšovane pravé!"

Eva Frantová, 23. apríla 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Leto sa nám závratne blíži a so stúpajúcou teplotou sa naša pokožka viac a viac vystavuje očiam verejnosti. Už však nestačí, ak ešte pred samotným vypuknutím sezóny zopárkrát navštívite solárium. Ak chcete byť naozaj trendy, zabudnite tiež na metalické tetovanie. Tento rok je totiž trendy to nefalšovane pravé!

Čo konkrétne?


Leto 2016 praje tým, ktorý sa neboja zaexperimentovať. Prečo by ste mali skončiť s fádnym čiernobielym obrázkom, ktorý vám ponúkne samotné tetovacie štúdio a na ulici stretnete ďalších dvadsať ľudí s podobným motívom? Zvoľte si niečo, čo je vášmu srdcu naozaj blízke. Vtáčik, číslo, citát či iniciály. Jediným tabu sú predsa piráti s papagájmi na pleciach a mená bývalých.

Kde konkrétne?


Pokiaľ ide o miesto, najzaujímavejšie je tetovanie umiestniť niekam, kde nebude na očiach každému, ale pozornému očku neujde. Skúste zvoliť oblasť bedier, pokožku pod kolenom z vnútornej strany či časť za uchom. Mali by ste však poznať svoj prah bolesti, pretože pokožka v týchto oblastiach je neuveriteľne tenká, čo celú procedúru len komplikuje.

Pozor na alergie


Skôr, ako si dohodnete samotný termín v tetovacom štúdiu, preverte si všetky možné alergie, ktoré sa môžu vo vašom tele skrývať. Ak sa totiž prehnaná reakcia ukáže až počas samotného procesu, problém je na svete. Chcete predsa krásne tetovanie, nie problém na celé nadchádzajúce leto!

ODPORÚČAME AJ:
Špicaté či hranaté? Už sa nemusíte rozhodovať, prichádza Squareletto
Čo si obliecť,keď sa jarné počasie nevie rozhodnúť?
Vyrážky na dekolte už dávno nie sú in: Ako sa ich účinne zbaviť?
Zabudli ste si džínsy? Požičajte si od vášho miláčika

Komentáre