Život

NETRADIČNÉ SLUŽBY: Neuveríte, za čo všetko sú ľudia ochotní platiť

"Ak existuje dostatočné množstvo zúfalcov, ktorí sú ochotní platiť za podivné služby, je otázkou času, kedy takéto služby začne niekto ponúkať. "

Zuzana Onufer, 26. februára 2015 8:00
Ilustračné foto Foto: TASR – Henrich Mišovič
Napadlo by vám, že podobne ako pizzu si dnes môžete objednať niekoho, kto sa za vás rozíde s priateľom alebo poslednú večeru odsúdeného na smrť? Takéto a ešte omnoho podivnejšie služby ponúkajú spoločnosti ľudom, ktorí sú do nich ochotní svoje ťažko zarobené peniaze investovať.

1. Objatie na objednávku


Ste single, nikoho práve nehľadáte, ale chýba vám objatie? Máte šťastie. Môžete si objednať profesionálnych objímačov, ktorí vám za príslušný poplatok poskytnú napríklad hodinu príjemného túlenia a objatí. Takýto druh „dotykovej terapie“ vraj znižuje hladinu stresu klientov, cítite sa po nej príjemne a uvoľnene. Ak chcete ušetriť, môžete si stiahnuť voľnú aplikáciu Cuddlr app, ktorá umožňuje nájsť si človeka na pritúlenie zdarma.

2. Lady Drvička


Amazon Amanda je obrovská takmer dvojmetrová robustná žena, ktorá si privyrába tým, že si ju môžete objednať, aby s vami zápasila, sadla si na vás a pokúsila sa vás rozdrviť. Niekto si ju zaplatí len preto, aby bol videný s touto veľkou ženou. Amanda je profesionálka a jej služby sú výhradne platonické. Napriek tomu je dopyt po nej taký veľký, že si ju objednávajú ľudia po celom svete

3. Služba profesionálneho ospravedlnenia


Povedať niekomu, že sa s ním chcete rozísť je nepríjemné a viacerí by sme si želali, aby to niekto urobil za nás. Takéto agentúry, ktoré za vás vybavujú nepríjemné udalosti existujú napríklad v Japonsku a záujem o tieto služby je obrovský. Poplatok za ospravedlnenia rôzneho druhu cez tretiu osobu sa líši v závislosti od formy, teda či ide o osobné ospravedlnenie, cez e-mail alebo telefón. Zaplatiť si môžete aj človeka, ktorý napríklad predstiera, že je váš otec alebo milenec, aby boli okolnosti a dôvod na rozchod dôveryhodnejšie.

4. Falošní paparazzi


Kým niektorým hollywoodskym hviezdam prítomnosť sliediacich paparazziov prekáža, iné menej známe tváre sú ochotné za takýchto fotografov aj platiť. Sľubujú si od toho, že sa zviditeľnia a získajú možno viac profesionálnych ponúk. Za poplatok na vás falošní paparazzi budú pokrikovať vaším menom, pýtať sa čo to máte na sebe a samozrejme neustále cvakať fotoaparátmi. Prenajať si dokonca môžete aj červený koberec, po ktorom kráčajú pri rôznych príležitostiach skutočné hviezdy.

5. Posledná večera


Od firmy sídliacej v Toronte si za 20 dolárov môžete objednať rovnaké jedlo, aké jedol na smrť odsúdený väzeň v cele smrti. Aby to bolo ešte bizarnejšie, cateringová spoločnosť vám k jedlu pribalí aj papierovú masku s podobizňou odsúdeného, ktorý si vybral ako svoje posledné jedlo práve to, čo práve konzumujete.
Zdroj: whatculture.com

ODPORÚČAME AJ:
Sedem najhorších povolaní na svete
EMOCIONÁLNE JEDENIE: Zlozvyk, ktorého by ste sa mali zbaviť
Sedem druhov rodičov, ktorých každý nenávidí
Desať vecí, ktoré nikdy nesmiete povedať žene
Aj vaše dieťa miluje zrkadlá? Zistili sme prečo

Komentáre