Život

Highlighty týždňa: Mužov najviac láka Penélope Cruz

"Najzvodnejšiou ženou sveta je Penélope Cruz, najlepšie zarába Michael Jackson, hoci je už päť rokov po smrti, v Himalájach zabíjala lavína. Uplynulý týždeň bol na udalosti bohatý."

Webmagazin.sk, 20. októbra 2014 6:00
Hviezdy Foto: TASR/AP


Španielska herečka Penélope Cruzová je podľa magazínu Esquire "najzvodnejšia žijúca žena". Tento titul jej časopis udelil ako 11. žene v poradí. Pred ňou ho získali Angelina Jolieová, Halle Berryová, Rihanna, Charlize Theronová a Scarlett Johanssonová.

Hromadná bitka na futbale


Duel v tretej najvyššej argentínskej futbalovej súťaži musel hlavný rozhodca prerušiť po tom, ako sa v priebehu druhého polčasu strhla hromadná bitka medzi hráčmi oboch tímov. Videozáznam z bitky zverejnený na internete ukazuje takmer 30 hráčov ako sa udierajú päsťami a kopú do hlavy. Celý incident musela ukončiť až polícia, ktorá eskortovala mužstvo Cipolletti do šatní. Výsledkom incidentu bolo 12 červených kariet, ktoré dodatočne udelil hlavný arbiter Facundo Espinosa zúčastneným bitkárom.

Michael Jackson je najlepšie zarábajúcou nežijúcou celebritou


Americký spevák Michael Jackson aj päť rokov po smrti prináša veľké zisky a je najlepšie zarábajúcou nežijúcou celebritou. Jeho majetok sa za posledný rok zväčšil približne o 140 miliónov dolárov.
Michael Jackson Foto: TASR/AP

Jackson zarobil vyše dvakrát viac než spevák Elvis Presley, ktorý zomrel v roku 1977 a s 55 miliónmi dolárov sa umiestnil na druhej priečke zoznamu Forbesu - a trikrát viac než karikaturista a tvorca komiksového seriálu Peanuts, Charles Schultz, ktorý sa so 40 miliónmi dolárov zaradil na tretie miesto.

Hviezdny rozvod


Modelka Heidi Klumová a trojnásobný laureát hudobnej ceny Grammy Seal sú oficiálne rozvedení. Ich rozvod 15. októbra spečatil losangeleský sudca Mark Juhas.
Na archívnej snímke z 13. februára 2011 modelka Heidi Klumová a jej vtedajší manžel Seal prichádzajú na 53. ročník odovzdávania prestížnych hudobných cien Grammy v Los Angeles. Foto: TASR/AP

Manželmi boli takmer sedem rokov, kým sa začiatkom roka 2012 rozišli. Ich vzťah pripomínal rozprávku, Klumová a Seal si každoročne obnovovali manželský sľub a usporadúvali na kostýmy náročné halloweenske večierky.

Smrtiaca lavína


Najsmutnejšia informácia uplynulého týždňa prišla z Himalájí, kde lavína zasypala dvoch slovenských horolezcov Janka Matláka a Vlada Švancára. Obaja boli členmi expedície Dhaulagiri 2014. Pre ich telá mal pôvodne letieť vládny špeciál, ale podľa informácií rezortu vnútru, nie je z technických príčin schopný letu. O tom, ako sa celá udalosť stala, si môžete prečítať TU.
Vedúci expedície Dhaulagiri 2014 Ján Matlák a Vladimír Švancár zahynuli v Himalájach. Foto: Expedition.sk
Tento týždeň bol pre slovenské horolezectvo naozaj čierny. V nedeľu 19. októbra zahynul vo Vysokých Tatrách František Kele, ktorý bol jednou z najvýznamnejších cestovateľských osobností Slovenska.

ODPORÚČAME AJ:
OSUD: Psotka, aj o 30 rokov Matlák so Švancárom zomreli v ten istý deň
Legenda alebo fakt: Desať filmových trhákov, ktoré vás dostanú
Romantika a komédia na jednom mieste: Až po uši si určite obľúbite

Komentáre