Život

Highlighty týždňa: Prezidentský pár USA vybral obľúbenú pieseň roka

"Prvej dáme sa najviac páči pieseň Bruna Marsa Uptown Funk."

Webmagazin.sk/TASR, 14. decembra 2015 12:00
Americký prezident Barack Obama (vpravo) s manželkou Michelle. Foto: TASR/AP
Americký prezident Barack Obama povedal, že jeho obľúbenou piesňou roka 2015 je How Much a Dollar Cost v podaní rapera Kendricka Lamara z albumu To Pimp a Butterfly nominovaného na Grammy. Svoj výber prezradila aj prvá dáma USA Michelle Obamová. Jej sa najviac páči pieseň Bruna Marsa Uptown Funk a knižka ich rodinnej priateľky Elizabeth Alexanderovej The Light of the World, ktorá je na manželskú tému.

Emma Drobná vydá o týždeň prvý album


Emma Drobná. Foto: youtube.com
Víťazka tohtoročnej speváckej súťaže SuperStar Emma Drobná sa svojho prvého albumu dočká už tento piatok 18. decembra. Emma Drobná patrila od začiatku k jasným favoritom SuperStar. Album prináša pôvodný autentický záznam živých vystúpení zo semifinálových a finálových kôl bez akýchkoľvek strihov a playbacku. Ponúkne piesne Fix You, Toxic, Love The Way You Lie, Feeling Good, Valerie, Pokoj v duši, Čerešne, Habits a Your Song.



Madonna nečakane zaspievala uprostred Paríža na počesť obetí útoku


Madonna Foto: TASR/AP
Americká speváčka Madonna sa momentálne nachádza na svojom v poradí desiatom celosvetovom koncertnom turné The Rebel Heart Tour. Po skončení parížskej šou v stredu 9. decembra prekvapila nečakaným vystúpením na La place de la République, kde obkolesená fanúšikmi v sprievode gitary zaspievala na počesť obetí teroristického útoku z 13. novembra. O svojom zámere predtým priaznivcov informovala na sociálnej sieti Twitter: "Spievam na Place de la République, môžete ma tam teraz stretnúť".

Tu bude player


IMT Smile a Lúčnica prepisujú históriu, pridali ďalšie predstavenie


Spoločný hudobno - tanečný koncert skupiny IMT Smile a umeleckého súboru Lúčnica. Foto: TASR/František Iván
Mimoriadnemu záujmu verejnosti sa teší spoločný koncert skupiny IMT Smile a umeleckého súboru Lúčnica. Organizátori spoločného hudobno-tanečného projektu pod názvom Made in Slovakia museli pridať ďalšie predstavenie 10. januára budúceho roku na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. IMT Smile a Lúčnica sa po minuloročnom úspechu a vypredaných koncertných halách rozhodli pred tohtoročnými vianočnými sviatkami predstavenie Made in Slovakia ešte raz zopakovať. K jednému rozlúčkovému predstaveniu sa však pre obrovský záujem o vstupenky postupne pridávali ďalšie.

ODPORÚČAME AJ:
Highlighty týždňa: Zuckerberg sa stal otcom, robí zásadné rozhodnutia
Jadrový fyzik: Viem si predstaviť, že by mohol existovať antisvet
Päť vecí, ktoré vám spríjemnia let lietadlom
Sedem vecí, ktoré ste o mozgu netušili

Komentáre